VBI - Unifikované notebooky dle Intelu
V tomhle případě je o něco výkonější x1600, protože 7600 je výrazně podtaktovaná a ani po nataktování se nedostaneš na původní hodnoty. Ale obecně je 7600 a X1600 na stejné úrovni.
ASUS S96J Intel® Core™ 2 Duo Processor T5600, 1024MB 667MHZ TRANSCEND CL5, TOSHIBA MK1032GSX 100GB 5400ot.,16MB, 2,5'' SATA, Mobility Radeon X1600 256MB VRAM
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Jasny:) každej má jiné priority, já osobně se rozhodoval až v prodejně a volil jsem S96J kvůli vzhledu, protože zbytek si byl velice podobný a ať člověk koupí HEL80,HGL30 nebo S96J bude určitě tak i tak spokojenej
Jinak rozdíl v grafickým výkonu bude markantnější podle mě 10-20% záleží na hře.
Jinak rozdíl v grafickým výkonu bude markantnější podle mě 10-20% záleží na hře.
ASUS S96J Intel® Core™ 2 Duo Processor T5600, 1024MB 667MHZ TRANSCEND CL5, TOSHIBA MK1032GSX 100GB 5400ot.,16MB, 2,5'' SATA, Mobility Radeon X1600 256MB VRAM
Videl jsem na vlastni oci obe v Gothic III a NFS:Carbon a rozdil markantni neni. Na prvni pohled ne, pri blizsim koukani a jezdeni mysi naleznes nejakej ten frame. Ty 3 framy uz jsou jakz takz okem a citem v mysi rozeznatelny a tipnul bych to tedy v prumeru na 3 u obou her. Ovsem zalezi, na ktere karty se ta ktera hra zamerila.
Kazdopadne x1600 je v sestavach povetsinou drazsi o 2000 (primo u VBI.cz). Pokud to berete od karty a najdete nekde sestavy podobne drahe, tak jednoznacne berte ASUS s x1600.
Kazdopadne x1600 je v sestavach povetsinou drazsi o 2000 (primo u VBI.cz). Pokud to berete od karty a najdete nekde sestavy podobne drahe, tak jednoznacne berte ASUS s x1600.
zdravim ..notaska mam asi tyden a spokojenost ..vykon i jednani pri nakupu ..jen me momentalne tizi jeden problemek (..baterka se mi pri kazdym druhym nabiti nechce dostat pres 97% ..stale sviti nabijeni a nehne se ani o procento ..jedine kdyz ji zase vybiju a znovu nabijim ....byl bych moc rad kdyby mi nekdo mohl poradit co to znamena prip. co s tim mam delat.....jinak vlastne omylem se mi v biosu povedlo spustit funkci power a nejspis to s tou kapacitou zahybalo
VBI Asus S96J , ATi Mobility Radeon X1600 256MB, C2D T7200, Kingmax 2x1GB SO-DIMM DDR2 667MHz, Momentus 100GB 7200ot., WiFi
nevim jestli je to zrovna tvuj pripad, z toho dotazu to nejde az zas tak presne pochopit, ale nektery baterie jsou nastaveny tak, aby se zacali nabijet az od napr 95 ci 97 %. prodluzuje to jejich zivotnost. predstav si ze mas notase tejden v zasuvce a on by se ti pri sebemensim poklesu baterie (samovolnym vybijenim) neustale dobijel, takhle se zacne dobijet az klesne na 97 %.
Ještě bych měl jeden dotázek ) ..jestli je normální, že se při provozu notebooku jen přes baterii sníží výkon ..3D mark 2005 z cca 20 fps na 5 fps ..možná je to nastavitelné ..nevím ..
VBI Asus S96J , ATi Mobility Radeon X1600 256MB, C2D T7200, Kingmax 2x1GB SO-DIMM DDR2 667MHz, Momentus 100GB 7200ot., WiFi
tak to si pis ze jo. nastaveni vykonu muzes regulovat bud klasicky ve woknech (ovladaci panely- moznosti napajeni-schemata, jde to pak myslim jednoduseji ovladat kliknutim na ukazatel baterie v systray) nebo asus pouziva utilitku power4gear nebo je jeste dobry notebook hardware control a dalsi a dalsi. jinak GK ATI maji ATI Powerplay coz je ta technologie co ti reguluje vykon GK. nektery utilitky (jako NHC, snad i P4G) ji dokazou ovladat.
myslim ze zadnej takovej programek jeste nemas. prodluzujou delku vydrze baterie. zkus ten power4gear, je v downloadu na vbi.cz a uvidis.
myslim ze zadnej takovej programek jeste nemas. prodluzujou delku vydrze baterie. zkus ten power4gear, je v downloadu na vbi.cz a uvidis.
VBI ver T.S.Bohemia
Našel jsem na webu firmu T.S.Bohemia, která také prodávaná konfigurovatelné notebooky a na první pohled vypadají zcela jako od VBI. Jsou však o trochu levnější. Máte někdo s touto firmou nějaké zkušenosti?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“