Pomoc: Notebook okolo 40 velmi odolná šas a tichý chod

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Krevety
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Krevety » 14 bře 2007 10:36

CeCo : no ja mam baterku 44Wh a nedostanu se moc nad 2h ani kdybych se po :)

Ute 69Wh bych ty 4h videl u HP realne 17W/h uz ujde ... otazka je co je velkoryse podsviceni ... treba muj notes niz jit neumi pritom by se dalo, hp to ma mozna jinak :)
Ale to HP uz je cenove trosku jinde ;)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Crabik
guru

Příspěvekod Crabik » 14 bře 2007 21:50

Podstatne bude, v cem to budes nosit. Pokud to tahas na delsi vzdalenosti, tak se vyplati si spis priplatit za pohodlny a odolnejsi batoh, ktery u notebooku nepripusti sebemensi pohyb (bude mit nejakou prizpusobivou penu, nejaky samsonite pillow, apod.). To ti muze odolnost samotneho notebooku castecne nahradit, pokud se ho teda nechystas pouzivat v nejakych bojovych podminkach, ale jde ti o bezpeci behem prepravy.

Myslim, ze i notebook s tvrzenymi plasty neni zadna krehotinka a skombinaci s dobrym batohem/kufrikem je to naprosto v bezpeci.

SCRE&M
občas něco napíše

Příspěvekod SCRE&M » 15 bře 2007 00:48

hawk_eye: Jo jo koukal sem na to lenovo - nevypada špatně, sice trochu dražší, ale určitě se vyplatí...ja jsem se na ntb ibm koukal, ale v žádným případě jsem nevědel o tom, jak mají kvalitní šasi..myslel sem si že je to rozvrzaný kus plasti, i když s příznívými ohlasy na tuto značku se setkávám často...no uvidíme nejideálnější by bylo něco od dellu, ale hatí mi plány cenou ku grafice :( ..proč dell? no kvůli servisu..jak prouzdám tímto fórem, tak mi není zrovna do smíchu když čtu např: "Ihned po vytažení z krabice 3 vadné pixely, hdd odešel po týdnu" Hold za kvalitu se většinou platí :idea:

hawk_eye
občas něco napíše

Příspěvekod hawk_eye » 15 bře 2007 07:52

Skoro bych se ani nebál tvrdit, že ThinkPady (především řady T) jsou v kvalitě zpracování takřka legendární :wink: A řekl bych, že Lenovo by se mělo setsakra snažit, aby jejich kvalitu podrželo - jinak by byli sami proti sobě (ale to už je samozřejmě jen má spekulace..).
Ad Dell - jj, servis je parádní, ale na X1600/nV7600+ zapomeň.. Inspiron 6400 má max ATI X1400, řada Latitude (D820 je krásná mašinka,to je fakt) pak nVidii NVS 110/120, jejíž výkon je ještě horší než ATIny u Inspironu.První pořádnou grafiku má až 17" PrecisionM90..

Zpět na „Jaký vybrat notebook“