Lenovo TP R500 ano nebo ne?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Reaver

Lenovo TP R500 ano nebo ne?

Příspěvekod Reaver » 28 zář 2008 20:05

Jak už z názvu vyplývá rozhoduju se koupit notebook, konkrétně OdkazV podstatě už sem rozhodnutý ale přesto mi to nedalo a musel sem tady napsat.
Notebook to bude muj první a tak se ve výběru vůbec nevyznám jestli by jsem se rozhodl přece jenom na nějakém jiném který by jste mi nabídli tak by měl být za 23-24 tisíc Kč.

Chodím na prumyslovku konkrétně na obor strojírenství takze nejake ty CADy na nem nejspis budou ale to ani moc nerozhoduje protože jsem teprve prvňáček :D no ale časy se mění to víte.

Tetka ta část kterou vedsina lidí na tomto foru si troufám tvrdit nemá ráda a to HRY.
Hry by jsem si na něm docela rád zahrál.
Momentálně mám stolní počítač který je už snad archeologický kousek, (znám i starší ale přece jenom je to málo) má 1,2 procesor 256 MB RAM a procesor ATI Radeon RX9550 (V grafických kartách se nevyznám ale jen aby to bylo kompletní) a představte si že na něm hraju HRY moc her mi tam nejde a laguje se mi na něm ve vědších bitkách i Warcraft 3.
Takže kdyby mi na tomhle Lenovu šel Assasin's Creet (či jak se to píše) na středni detajly tak budu jenom rád a jestli né tak mě to aní nijak moc nenaštve prostě co mi pude to mi pude a dál se tím zabývat nebudu.
Když říkám že bych si hry zahrál tak nemyslím hned nějaký Crysis a ono hry me nejak v poslední době přestávají bavit a taky nejak velkou prioritou by neměli být a tet se dostanu k te poslední části a možná te nejoblíbenější.

Notebook bych ze začátku moc nepřenášel ale jak jsem psal výše, časy se mění takže si myslím že ho časem budu přenášet víc.Chci aby mi vydržel aspon 3 roky.
Pomalu už nevím co psát (takhle velkou slohovku jsem nenanpsal snad ani ve škole) takže nejvědší prioritou by měla být ta kvalita ale výkon se taky hodí, samozdřejmě.A jak jsem se tak všude dočetl tak lenovo by mělo mít u notebooku nejlepší kvalitu (ikdyž ten vzhled je tak trochu nic moc, ale to se dá skousnout)to by bylo asi všechno skuste napsat aspon nejaký názor jestli nějaký bude.

A omlouvám se za další zbytečný topic nebo post (asi to je stejne ze? :D) A taky sory za zbatečné otakzy , chby v pravopise atd...
A mohli byjste napsat jak je to s tím assasinem jen tak abych vedel.
No to uš je konečně všechno diky za názory a mějte se :D.

BlackDragon
píše často

Příspěvekod BlackDragon » 28 zář 2008 20:43

za tuhle cenu ho ber všema deseti. Ještě před tejdnem stál 29000.
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42

jooowar
píše často

Příspěvekod jooowar » 28 zář 2008 20:45

No na alza tak stojí pořád, já ho kupuju na mironetu a mám ještě lepší cenu s kartou ISIC..

Čermi
občas něco napíše

Příspěvekod Čermi » 29 zář 2008 14:28

Na anacpom.cz už min 2 týdny stojí cca 22500. Ostatní zlevnuji az ted. Jinak mám to asi týden a zatim jsem 100% spokojeny. Nevim ani co bych vytknul, nic me ted nenapada.

borko300
občas něco napíše

Příspěvekod borko300 » 03 říj 2008 13:53

aj ja sa ho chystam kupit...Uvazujem ze kde...Som zo Slovenska, tak bud to kupim cez alzu, alebo cez PCexpert, ale skorej tu alzu zvolim...Na Alze stoji 30000sk to je zhruba 24500 kc ... Nevite ci ta cena pojde pred vianocami dole alebo hore? Aby som sa vedel zariadit popripade, ze ci pockat, alebo hned kupit....Vie niekto ako to funguje s cenami notebookuov pred sviatkami? Diky!

BlackDragon
píše často

Příspěvekod BlackDragon » 03 říj 2008 17:24

Před Vánocemi určitě stoupne. Pokud chceš koupit to R500, tak určitě nečekej. Ještě před 2 týdny stál 29000Kč, takže kupuj, dokud stojí takhle málo.
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional

IBM ThinkPad T42

Zpět na „Jaký vybrat notebook“