pradte s vyberom
pradte s vyberom
nazdar.potreboval by som poradit s vyberom notebook.mal by sluzit prevazne na multimedia,internet hry a pracu s office.prenasat ho budem len sem tam.poradte do coho by som mal ist. nech to ma solidnu grafiku a hlaven nech je to spolahlive.cena do 30000sk. Viete o dacom.dik za odpoved.
viem ze to je tazke,sklbit to dohromady.najradsej kompromis.ale myslim ze grafika trosku prevazuje, kedze notebook bude sluzit viac-menej ako stolni ocitat na internate.prenasat ho budem len obcas.nasile som Dell studio v Nay za 30000. [ ODKAZ ] ma FS a som celkom spokojny.ale nie je to na hry,tak by som radsej daco take na com by slo aj nieco zahrat.
Ta je slaba...na hrani to moc neni.. V tom Studiu je o tridu lepsi..
Zalezi na tom, jake hry chces hrat.. Ja bych treba vzal radeji HD3470 kvuli vydrzi a chlazeni.. Ale pokud chces narocnejsi hry, tak na ne uz tahle karta nestaci.. S HD3650 spustis cokoliv a cokoliv si zahrajes..
Zalezi na tom, jake hry chces hrat.. Ja bych treba vzal radeji HD3470 kvuli vydrzi a chlazeni.. Ale pokud chces narocnejsi hry, tak na ne uz tahle karta nestaci.. S HD3650 spustis cokoliv a cokoliv si zahrajes..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Zpět na „Jaký vybrat notebook“