Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Zdravim,
Premyslim nad notebookem http://www.alza.cz/asus-m51va-as043c-c2 ... d97900.htm a nevim jestli je dost vykonny na to abych na nem obcas mohl zahrat nejakou narocnejsi hru,nebo abych spustil nejaky narocnejsi graficky program a hlavne aby byl do budoucna na ty nove a nove programy a hry dostatecny.
A napsal jsem vam sem z duvodu protoze si nejsem moc jist, nad vykonem.Já se moc v hledani notebooku nevyznam tak vas prosim o radu.
ani na dnešní hry není žádná notebooková grafika dostatečná,pokud máš na mysli hraní jako na desktopu a ne ještě do budoucna.Dnešní hru i grafický program na tom zpustíš jakýkoliv,takže výkon má ten notes dobrý,ale na superdetajly v superrozlíšení zapomeň
Nevidím žádný důvod, proč by na tom nemohl hrát GTA 4. A pokud ta hra není dobře optimalizovaná (protože zrovna sérii GTA jsem přestal sledovat co vyšel třetí díl), určitě to bude nějaký patch řešit - minimální požadavky to přesahuje.