NB "na bojiste" do 17K

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
kralikus
občas něco napíše

NB "na bojiste" do 17K

Příspěvekod kralikus » 06 led 2009 01:30

Zdravicko

Rad bych s vami prodiskutoval vyber noveho NB. Par udaju co bych si asi tak predstavoval:

Vykon:
- Potrebuju pracovat jak v kancelarskych aplikacich, tak obcas stvorit
nejakou prezentaci (prace s obrazky, jednoduchym videem), obcas
prehrat film.
- Taky bych si rad ve volnych chvilich zahral nejakou tu hru. Nemusim hrat novinky typu "crysis" ale treba starsi neumirajici COD4, WoW, nejakou tu strategii(Rome:TW), popripade jine podobne graficky
(ne)narocne gamesky.

Vzhled:
- Radsi bych neco diskretnejsiho - netouzim po pestrobarevne vyvzorovane oblude hazici odlesky do vsech svetovych stran

Odolnost:
- Budu ho pouzivat predevsim doma a v kancelari (denodenni noseni) ale jelikoz jsem vojak z povolani tak predpokladam ze obcas vyjede i ven (ne, nebude se mnou spat v lese na jehlici, nejhorsi mozny pripad je vytapeny(da-li Buh:D) stan, popripade srub)

Cena:
- mam pripraveno +-15K ale jsem schopnej jeste nekde neco vyskrabnout, ale pres 17K se mi uz moc nechce.

Muj vyber:

Dlouho jsem vahal nad nekterym z "pouzitych" pocitacu HP (spousta eshopu prodava NB stazeny z cely evropy pouzivany na vystavni ucely, pry "jako novy" ale z teto varianty mam docela strach.

Kazdopadne jsem se nechal inspirovat timto forem a zaujaly me NBky IBM/Lenovo... jeden jsem si vyhledl...co vy na to? Myslite ze by mohl splnit moje pozadavky?

http://lenovo.mironet.cz/lenovo-thinkpa ... s+dp89135/

dwg
občas něco napíše

Příspěvekod dwg » 06 led 2009 02:33

tak je to jasný.. r400 :)

proti n500 menší, lehčí, odolnější - lepší konstrukce. Levnější verzi seženeš za stejnou, nebo lepší cenu, než je v tom linku.

zivan
guru

Příspěvekod zivan » 06 led 2009 09:36

Ja teda nasel R400 vsude pres 18 000. V akci byva R500 asi za 17 500.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

prostepoky
píše často

-

Příspěvekod prostepoky » 06 led 2009 14:50

To n500 je fajn multimediální notebook.
Jinak CoD 4 je celkem náročná hra.. :)

kralikus
občas něco napíše

Příspěvekod kralikus » 06 led 2009 22:07

Oki, podle reakci soudim, ze by to mohlo jit.

Jinak koukal sem na ty dalsi, vami doporucovane Lenova, ale vsechny maji integrovanou grafiku....do toho se mi moc nechcce...apropos cena je krapet vyssi nez u N500..

jeste uvidim, mam cas se rozhodnout do tyhle vyplaty, potom objednavam:D

jo a co se tyka COD4 je solidne odladena. Takze by snad jet mela (nepotrebuju high detaily a videt leticiho ptacka na kilometry, staci plynulost pri standartnim rozliseni:D)

Dik za prispevky

Mozna jeste otazecka ... pokud jsou soucasti Win Vista Bussines je moznost downgradu na XP i kdyz tam neni uvedena?

entropy
píše často

Příspěvekod entropy » 06 led 2009 22:13

je, u vista business a ultimate se to dá.
pokud tam ta možnost není uvedená, neprodají ti to ale s těma xp-čkama a budeš si je muset přeinstalovat a poshánět ovladače pro xp...

Zpět na „Jaký vybrat notebook“