Noťas a nevím nic

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Zdenagl15
občas něco napíše

Noťas a nevím nic

Příspěvekod Zdenagl15 » 11 úno 2009 20:18

Cože?Jaký téma jsem měl změnit?Prostě bych chtěl poradit jestli ten typ Notebook FUJITSU-SIEMENS Amilo Pi3540 bílý by byl v pohodě, i když podle Vás to na hraní určitě není to je mi jasný!Nejsem debil!Protože jsem četl, že v této kategorii noťasů bych se měl hlavně zaměřit na detaily typu 3 MB L2 cache min. by mělo být 2MB a dále taky grafiku a doporučují i Intel Core 2 Duo!No tak bych chtěl vědět jestli ten noťas se dá nebo je na pytel a třeba nějaký Asus by se dal?Nebo něco takového? Dále bych chtěl vědět rozdíl mezi grafikama?

Grafická karta:
NVIDIA GeForce 9300M GS s 256 MB GDDR3 vlastní paměti s podporou až 1279 MB sdílené paměti.
Radeon HD3450 1536 MB
Intel® Graphics Media Accelerator X3100

Která z těchto grafik je dobrá a jaký jsou mezi nimi rozdíly? Tyto grafiky Intel® Graphics Media Accelerator X3100 co to je zač?

Můžete mi ještě říct na co se mám teda přesně dívat?

Díky

prostepoky
píše často

Příspěvekod prostepoky » 11 úno 2009 20:37

Změnit název na nějaký pro lepší orientaci -> že chceš poradit je nám jasné ježiši, od toho tu ten topic je - poradit chce KAŽDÝ tak to zmeň alespoň teď.
A pokud o noteboocích moc nevíš tak radši napiš, co od toho notebooku čekáš lidsky (pevnost, výdrž, mobilitu, hraní her) a na základě toho ti může někdo něco doporučit.

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 11 úno 2009 20:40

jde tu jen o to, ze kdyz bude kazdy topic pojmenovany sikovne, napr. "notebook urceny na to a na to, do XY penez", tak kdokoliv prijde, na prvni poled uvidi, o co v topicu go, jestli se ho tyka, muze se ho chytnout, popr. zjistit takhle vice nazoru z topicu, kde se neco podobneho resilo a stejne ti, co tady prispivaji, hned na prvni pohled uvidi, jestli ma cenu do topicu lezt (jestli je to tema, ve kterem budou schopni poradit)

vo tom to je, takze prejmenuj, nebo ti to zase moderatori locknou.

jinak jak psal prostepooky - sepis sem i nejak vystizne pozadavky a nekdo uz neco najde.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Zpět na „Jaký vybrat notebook“