Mam na vyber tri notebooky. Lisi se pouze v graficke karte a diky tomu vysledne cene.
Je ten rozdil v grafice opravdu tak markantni, ze stoji za to investovat tech 5 tisic?
Chci si zahrat Gothic III a IV, fotim do rawu, hodne kancelarske veci.
Tady jsou linky:
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
Ktery notebook vybrat? - poznej tri rozdily :O)
Ktery notebook vybrat? - poznej tri rozdily :O)
HP nx6110, IBM T60, HP EliteBook 8530p, HTC TyTN II - Kaiser
já bych bral ten "w" s nvidií, protože ta Firegl je vlastně HD3650
jinak u těch ramek mám dojem, že sis vybral ty, co jsou do desktopu protože jsou 240pin a notes má 200pin
takže je vybírej tady: [ ODKAZ ]
jinak u těch ramek mám dojem, že sis vybral ty, co jsou do desktopu protože jsou 240pin a notes má 200pin
takže je vybírej tady: [ ODKAZ ]
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Ty pameti stoji skoto stejne, takze urcite CL5
Edit:
Projdi si informace o tech grafikach a z vysledku 3D Marku si muzes udelat pribliznou predstavu o vykonu [ ODKAZ ]
Edit:
Projdi si informace o tech grafikach a z vysledku 3D Marku si muzes udelat pribliznou predstavu o vykonu [ ODKAZ ]
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Gothic utáhnou všechny grafiky... Spíš bys měl brát vpotaz hlučnost, výdrž atd.
Pokud moc nehraješ, tak by bylo daleko lepší volbou pořídit si NB s přepínatelnýma grafikama (např. T500), já třeba hraju opravdu jen občas, tak většinu času jedu na intel grafice (netopí, nehučí) a když si chci zahrát, tak zapnu dedikovanou, geniální řešení
Pokud moc nehraješ, tak by bylo daleko lepší volbou pořídit si NB s přepínatelnýma grafikama (např. T500), já třeba hraju opravdu jen občas, tak většinu času jedu na intel grafice (netopí, nehučí) a když si chci zahrát, tak zapnu dedikovanou, geniální řešení
Lenovo T500 + Ati 3650
Tak uz mne lezi na stole [ ODKAZ ] spolu s 2GB ramkou. Bohuzel nevim, ktery kryt mam odsroubovat a do ktereho slotu ji pichnout.
Poradite?
Navod je velmi skoupy na informace a o vymene RAM se tam vubec nic nepise.
Poradite?
Navod je velmi skoupy na informace a o vymene RAM se tam vubec nic nepise.
HP nx6110, IBM T60, HP EliteBook 8530p, HTC TyTN II - Kaiser
Zpět na „Jaký vybrat notebook“