Notebook na zábavu spojenú s príležitostnou prácou

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
romaza
občas něco napíše

Notebook na zábavu spojenú s príležitostnou prácou

Příspěvekod romaza » 19 úno 2009 20:19

Bol mi doporučený tento nt. Aké boli moje podmienky, display s rozlisenim vacsim ako 1280x800 bez pouzitia externeho monitoru na spracovanie videa z minidv, úprava fotiek z fotoaparátu vo formate RAW, kopírovanie CD-DVD pre osobné potreby, aj format DVD-RAM, officové aplikacie, okrajové prezentacie, prehravanie multimedialneho materiálu, prílezitostné hranie stratégii, akcnych a zavodnych hier, nie vo fullHD rozliseni. Nt bude vacsinou na stole, po dome na pevnom mieste a prilezitostné polozenie na nohach.

Cena je orientacna, ale nerad by som presiahol 1.200€.

Aké má kto skúsenosti s tymto typom, al. radou. Odporucili by ste ho aj vy?

http://www.ediscomp.sk/produkt/NOTEBOOK ... 0G-BR-VHP/

Alebo ak mate tip na iny nt, rád si pozriem, príp. pripomienky k vyberu komponentov.

Dakujem za help.

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 19 úno 2009 20:40

ale pocitej s tim, ze i kdyz je ten displej nadstandart mezi notebooky, v porovnani s desktopovymi LCD spise podprumer, pokud za prumer budu povazovat lepsi TN displeje
kor na upravu RAW fotek by to chtelo nejake S-IPS, S-PVA, kolem 10k se uz daji koupit v uhloprickach cca 20 palcu (napr.muj NEC v podpisu stal loni 10.5czk, v cz by se ti to mohlo vyplatit koupit, vzhledem ke kurzu), rozdil bude nepopsatelny
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Zpět na „Jaký vybrat notebook“