HP 6735b vs. Lenovo TP R 500
Ja mam R500 a som s nou velmi spokojný je tichý klávesnica je v pohode prežila drobné obliatie len si treba zvyknut na prehodené klávesy CTRL a FN a sú trocha užšie šípky ale inač v pohode, pravidelne ho prenášam do školy mestskou hromadnou dopravou a stále drži nie je s nim zachádzane jak v rukavičkách. Disk je dostačujúci a okrem toho je možné vymeniť DVD mechaniku za druhy disk alebo sekundárnu batériu vydrž na zakladanú batériu je cca 3:30 hod je to overene meral som to.
K druhému notebooku spolužiak ma HP 6730b s procesorom intel a integrovanou grafikou to je tiež celkom solídny notebook ale tie dotykové ovládacie prvky stále sa to babre a treba to čistiť ohľadom batérie ten ma trochu väčšiu výdrž na batériu cca 4:00 hod podari sa aj viac ale nemá až také vstupno/výstupne porty. Navyše ma Lenovo konektor na replikátor portov a slot pre Express card aj PCMCIA a to sa môže niekedy hodiť. Hlukovo sú na tom oba notebooky rovnako ale sú tiche. A ešte k tomu disku nie je taký problém dokúpit si externý disk pripojitený cez USB ja mam dva dokopy asi 370GB a všetko v pohode.
K druhému notebooku spolužiak ma HP 6730b s procesorom intel a integrovanou grafikou to je tiež celkom solídny notebook ale tie dotykové ovládacie prvky stále sa to babre a treba to čistiť ohľadom batérie ten ma trochu väčšiu výdrž na batériu cca 4:00 hod podari sa aj viac ale nemá až také vstupno/výstupne porty. Navyše ma Lenovo konektor na replikátor portov a slot pre Express card aj PCMCIA a to sa môže niekedy hodiť. Hlukovo sú na tom oba notebooky rovnako ale sú tiche. A ešte k tomu disku nie je taký problém dokúpit si externý disk pripojitený cez USB ja mam dva dokopy asi 370GB a všetko v pohode.
Lenovo ThinkPad R500 pracant
Monitor mam s najvyšším rozlíšením 1680x1050 matný ale bez web kamery je to treba v pohode ale keď sa pozrem po nejakej dlhšej dobe na počitač čo mam doma tak je zaujímave lebo tam mam rozlíšenie 1280x800 skoro. Ale inač dá sa na to zvyknut ja mam okuliare a je to v pohode
Nuž ja som ho tiež zohnal cez známych lebo na alza.sk už nebol najskor že pride 5 kusov ale na koniec dosiel jeden a ten som nestihol takže pomohli kontakty.Treba hladat alebo objednat z oficialnych stranok Lenova so zastupenim v danej krajine ale tam bude ina cena. Tym poohliadnut sa po niecom inom sam myslel iny typ Lenova napriklad R400 ta by este mala byt ale tam je zas nie je take rozlisenie displeja
Na toto téma jsem narazil náhodou, ale rád bych se k němu vyjádřil, protože mám zkušenosti s oběma notebooky.
Já mám 6735b (KU214EA), používám ho od září denno denně.
Taťka má Lenovo Thinkpad R500 v konfiguraci s WSXGA
Oba notebooky mají výborné šasi. HP 6735b má lépe umístěné usb porty, lenovo má osvětlení klávesnice a je robustnější...
Co se týče poruchovosti...6735b má patálie s chlazením, thinkpad má patálie s wifi...někdy se stane, že se po probuzení wifi nepřipojí, což naštve...
Osobně bych bral thinkpad R500 jedině v té vyšší konfiguraci (jako má tata)...je rozhodně lepší...ale nižší konfiguraci thinkpadu myslím strčí 6735b (KU214EA) do kapsy...
Já mám 6735b (KU214EA), používám ho od září denno denně.
Taťka má Lenovo Thinkpad R500 v konfiguraci s WSXGA
Oba notebooky mají výborné šasi. HP 6735b má lépe umístěné usb porty, lenovo má osvětlení klávesnice a je robustnější...
Co se týče poruchovosti...6735b má patálie s chlazením, thinkpad má patálie s wifi...někdy se stane, že se po probuzení wifi nepřipojí, což naštve...
Osobně bych bral thinkpad R500 jedině v té vyšší konfiguraci (jako má tata)...je rozhodně lepší...ale nižší konfiguraci thinkpadu myslím strčí 6735b (KU214EA) do kapsy...
Takze jednotka alebo dvojka? Vista alebo XP
Povodne bolo vo vybere:
LENOVO THINKPAD R500/ C2D P8400/ 15.4" WXGA/ 2GB/ 160GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ FPR/ VIS BU + XP Pr
ale to je uz pase. Takze co teraz? Ked v podstate v tych odkazoch je:
Notebook LENOVO THINKPAD R500/ C2D T5870/ 15.4" WXGA/ 2GB/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ FPR/ XP Pr + VIS BU
Povodne bolo vo vybere:
LENOVO THINKPAD R500/ C2D P8400/ 15.4" WXGA/ 2GB/ 160GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ FPR/ VIS BU + XP Pr
ale to je uz pase. Takze co teraz? Ked v podstate v tych odkazoch je:
Notebook LENOVO THINKPAD R500/ C2D T5870/ 15.4" WXGA/ 2GB/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ FPR/ XP Pr + VIS BU
Zpět na „Jaký vybrat notebook“