Notebook do 18,500Kč
Notebook do 18,500Kč
Prvně jsem chtěl levnější notebook, ale sehnal jsem ještě nějaký peníze. NB by měl být spíše na hry a já jsem našel tohle, tak jesli mi ktomu někdo něco řekne. http://www.alza.cz/notebook-toshiba-sat ... 103423.htm
Dík
Dík
-
- píše často
-
- píše často
A je potřeba opravdu notebook? Když si koupíš desktop, tak za 2 roky vyměníš grafickou kartu za novou a můžeš hrát nové hry zase na plné detaily, tohle u notebooku není možné. Jestli ale chceš notebook, tak se podívej třeba na tohle: http://www.ribbon.cz/toshiba-qosmio-x300-14y Dnešní hry to utáhne na plný, hry za 2 roky by to na nízké detily utáhnout mohlo...
Edit: koukam že máš limit trochu menší, to tě potom musim zklamat, žádný takový notebook do této ceny aby utáh hry za 2 roky neexistuje
Edit: koukam že máš limit trochu menší, to tě potom musim zklamat, žádný takový notebook do této ceny aby utáh hry za 2 roky neexistuje
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
BlackDragon píše:A je potřeba opravdu notebook? Když si koupíš desktop, tak za 2 roky vyměníš grafickou kartu za novou a můžeš hrát nové hry zase na plné detaily, tohle u notebooku není možné. Jestli ale chceš notebook, tak se podívej třeba na tohle: http://www.ribbon.cz/toshiba-qosmio-x300-14y Dnešní hry to utáhne na plný, hry za 2 roky by to na nízké detily utáhnout mohlo...
chci notebook, ale na tamten určitě nemám co si poslal
-
- guru
Zadnej notebook na trhu bezne dostupny, neutahne dnesni hry na max, pri nativnim rozliseni daneho displeje. Ani monstra se dvema 9800GTX v SLI, jelikoz maji nativni rozliseni 1920x1080 proste hry na max a v nativu nedaji. Pokud chces hrat na notebooku, kor s timto rozpoctem, smir se s tim, ze i budes hrat i hry dva roky stare se snizenymi detaily...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
jestli se bude nosit opravdu malo, tak zkus msi s geforce 9600m gt, nic levnejsiho na hry asi nesezenes a s toudle grafikou kdyz ozelis detaily si myslim ty dva roky jeste zahrajes. s ati 3470 si moc nezahrajes ani ted...
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
Za dva roky si nezahrajes ani na MSIcku s HD 3850,ci jinymi orezavatky... Proste notebookove grafiky jsou prilis slabe na to, aby se dalo mluvit o pouzitelnosti v takovem casovem horizontu... To chce vzit nejakou stolni bestii... 8800 ve stolnim provedeni jsou jeste dnes skvele pouzitelne...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Za 2 roky se budou hry na PC vydávat jen okrajově.Konzole budou držet PRIM.(kdyby lidi nekradli hry,tak se to nestane)Michal27 píše:Za dva roky si nezahrajes ani na MSIcku s HD 3850,ci jinymi orezavatky... Proste notebookove grafiky jsou prilis slabe na to, aby se dalo mluvit o pouzitelnosti v takovem casovem horizontu... To chce vzit nejakou stolni bestii... 8800 ve stolnim provedeni jsou jeste dnes skvele pouzitelne...
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“