Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Prosim nemohl by mi nekdo poradit notebook tak zhruba do 17 000 kc pro studenta??Nemelo by chybet wi-fi, dvd vypalovacka a nejaka slusna vydrz na baterku...
hry me moc neberou...(maximalne liero po netu cozje velice stara hra...)
spis treba naky ten program na upraveni fotek...ci videa ale chapu ze to uz sou moc velke pozadavky...
s os nemam vubec problem.ale to s tou mechanikou me zajima!slysel sem ze acer na to neni zrovna nejlepe s mechanikama....
a ta (ne)slavna podpora Aceru znamna co?
alkaba píše:Acer nebrat, to ti rekne snad kazdy Zpracovani plastu a pantu je hrozne...a servis taky stoji zaprd
ale ale expterti.....ja mam 5101 a šase a panty v poho....a to notebook denně přenáším zabaluji...vybaluji.....pohodička....... jinak ASUS=ACER uplně stejne....a jelikož řady aspire jsou poměr cena/výkon tak žádné zázraky čekat nemůžete.....ja jsem se svým kusem spokojeny....jinak panty drží a jsou stále tuhé....notebook mam půl roku a pohodička......