Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
No ja som na prave na programovanie kupil R61ku od lenova a som maximalne spokojny. Dalsi kolega kupil to co ty a tiez je spokojny. Akurat tam daval 7200 ot. HDD.
Ja osobne si asi v buducnosti uz budem kupovat len Lenova.
Mne sa najviac paci, ze absolutne vsetko slape bez problemov. To iste ak tam hodis Ubuntu (az na par drobnosti).
neskôr si asi kúpim SSD disk, uvidím aké to bude rýchle, vieš ja som ho mal dostať až v máji ale rodičia nejak našporili ale už nezostali prachy na dodatočných 2 GB RAM a tašku, čiže v máji už budem mať asi 4 GB RAM, uvidím či bude 2 GB RAM stačiť
som bol v Lenove a skúšal som R500 a to bolo tiež kvalitné ale nemá intel grafiku pri danom rozlíšení (viem, že Intel ma dobrú podporu pre GNU/Linux)
No Lenovo ma tiez vseobecne vybornu podporu Linuxu. predavaju sa totiz aj modely so SuSe Enterprice edition a okrem toho existuje ThinkWiki kde je dost slusna komunita ludi pouzivajucych Linux na notebookoch Lenovo.
Ked budes kupovat SSDcko tak nezabudni ze stary disk mozes vrazit do Ultrabay a mat tak dva disky v masine. Ale to urcite vies.
Ultrabay je tiez jedna z veci preco som si kupil ThinkPad.
samozrejme že display v notebookoch su kvalitou obrazu horšie ako klasicke lcd monitory, ale predsa len 1680x1050 v notebooku je lepsie ako 1280x800 v notebooku