Mate zkusenosti s HP Pavilion DV6319?Poradte prosim
-
Jeniiicek
Mate zkusenosti s HP Pavilion DV6319?Poradte prosim
Chtel bych se zeptat co byste mi doporucili zda DV6319 nebo DV6339?Budu si kupovat svuj prvni notas, takze s tim nemam naprosto zadne zkusenosti. Nevite jak je na tom grafika?Zahraju si treba NHL2007, nebo spis jake hry si napriklad treba nezahraju? Jak je to s OS Vista, jde pod timto operacnim systemem vsechno bez problemu? Predem dekuju za odpovedi, omlouvam se jestli me dotazy sou banalni, tim spis se tesim na odpoved 
-
CeCo
Mam konretne dv6319. Taky sem si ho koupil jako svuj prvni notebook. Nemam s nim zadne problemy. Jedine co muze trochu vadit je slabe piskani pre chodi na baterii, to uz se zde na foru resilo a da se to eliminovat. Vzhledove i vykonove mu nemam co vytknout. K Vistam. S timto operacnim systemem sem se jeste 100% nezzil, ale zadna hruza to taky neni
Pokud ti jde i o hrani her, tak s temi ne uplne nejnovejsimy bys nemel mit problem. Ja osobne jsem drive hraval Counter strike Source (engine HL2) a na notebooku mi funguje bez problemu. Fps kolem 60-80. NFS: Most wanted na stredni detaily naprosto plynule. Naruzivy hrac zrovna nejsem, takze nevim jak by se notebook popral s necim novym, ale podle toho co jsem slysel tak i S.T.A.L.K.E.R. by mel zvladat. Pokud mas nejake konkretni dotazy, tak sup sem s nimi, pokud to bude v mych silach tak se pokusim odpovedet.
-
TimonJunior
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“