Malý notas, hl.výdrž, wifi, případně HDD,...
Malý notas, hl.výdrž, wifi, případně HDD,...
Zdravím, během léta bych si rád pořídil nějaký malý notas. Nějaký z těch menších displayových velikostí, co se tedka tak rozšiřují. Měl bych to hlavně na psaní ve škole, přenos dat, připojení k netu a hlavně na dlouhé doby bez elektriky.
Máte prosím nějaké návrhy? Hlavně co největší výdrž, wifi, HDD teroreticky překousnu menší, řešil bych to externím diskem.
Nebo zastáváte názor, když už notas, tak plnohodnotný? A ne nějakou malou náhražku. Popř. proč?
Máte prosím nějaké návrhy? Hlavně co největší výdrž, wifi, HDD teroreticky překousnu menší, řešil bych to externím diskem.
Nebo zastáváte názor, když už notas, tak plnohodnotný? A ne nějakou malou náhražku. Popř. proč?
ci chces plnohodnotny notas, ci mininotebook zalezi od teba. ked ti bude mininotebook vykonovo stacit, preco nie. Doporucil by som asus eee 1000he.
Ak by si rozmyslal o "normalnom" notebooku tak lenovo r400.
Hlavny rozdiel je cena
Ak by si rozmyslal o "normalnom" notebooku tak lenovo r400.
Hlavny rozdiel je cena
Thinkpad T61p, t7700(2,4GHz), 4GB RAM, 15,4" WSXGA+, Quadro fx 570m, 320GB 7200rpm, 9 cell bat., Fedora 12
Pokud by mohla být ta cena o trochu vyšší, než cena netbooku, a nevadil by klasický 12" notebook, tak doporučuji tento HP Compaq 2230s : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61794
ThinkPad T420
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
EeePC
Sam ted resim stejnej problem, proste neco maleho s dlouhou vydrzi Neni to na hry, je to hlavne na databaze a autodiagnostiku plus obcas v kolene ci pri dlouhem cekani nekde filmek.
Koukal jsem na ASUS EeePC 1000HE, ale nevim jestli nezkusit pockat treba na Asus Eee PC 1005HA-A. Ci dokonce neco jineho.
Koukal jsem na ASUS EeePC 1000HE, ale nevim jestli nezkusit pockat treba na Asus Eee PC 1005HA-A. Ci dokonce neco jineho.
momentálně sem byl rozhodnutý hlavně pro asus EEE 1000HE, tedka sem dostal tip na acer 751, ten vypadá fakt hodně solidně. Jinak sem nevěděl že se chystá nová verze EEE s větším displayem, to by mě hrálo do not s filmama. Tedka mě to od malého notebooku trochu odradilo, jak tu píšete že bych s tak malým displayem přišel o oči.
-
- Moderátor
přesně tak to je jen plácání o ničem.
Už přes rok používám různé netbooky - Asus 701, 901, 1000H, HP mini 2140 a koukám na nich jak na net, tak na filmy - a to docela často, a o oči jsem nepřišel a hlava mě taky nebolí.
Už přes rok používám různé netbooky - Asus 701, 901, 1000H, HP mini 2140 a koukám na nich jak na net, tak na filmy - a to docela často, a o oči jsem nepřišel a hlava mě taky nebolí.
Asus G51JX: core i7 1,6GHz, 8GB RAM, Nvidia GTS360, 64GB SSD + 1TB HDD, Win7 x64 ultimate CZ
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“