notebook do 30 tis.
notebook do 30 tis.
Ahoj vsichni znali, tady jedna neznala. Chci si koupit notase tak do 30.000 pozadavky.. Potrebuji aby mel pevnejsi plast- budu casto prenaset. Pouziti hlavne na internet, uprava fotek ve photoshopu, poslech hudby.. obcas nejaka nic moc narocna hra. A hlavne aby firma mela servis v Cr i v Anglii, protoze bydlim, tam i tam tak na pul.. Diky moc za navrhy...
-
- Moderátor
mozes uviest priklad na nic moc narocnu hru? pre kazdeho je to ine
inak na vsetko ostatne okrem hier staci integrovana grafika a budes mat vacsiu vydrz na baterie. a aky velky ho chces mat? radsej 12" maly alebo moze byt aj 15"tka?
za 30tisic by sa myslim dalo kupit uz aj nieco s magneziovym sasi. napr. 15" toshiba A8 a mozno uz aj 12" toshiba U200.

inak na vsetko ostatne okrem hier staci integrovana grafika a budes mat vacsiu vydrz na baterie. a aky velky ho chces mat? radsej 12" maly alebo moze byt aj 15"tka?
za 30tisic by sa myslim dalo kupit uz aj nieco s magneziovym sasi. napr. 15" toshiba A8 a mozno uz aj 12" toshiba U200.
Peca-on-line píše:Mrkni třeba na Dell, Insipron 6400 nebo Inspiron XPS M1210 by ti mohli docela vyhovovat. Jinak potom třeba něco od IBM/Lenovo nebo HP.
Thinkpad do 30k novy urcite ne. To jsou jen smejdy s XGA displayem a aktualne lenovo ma strasne zastaralou nabidku.
Ja bych v tehle cenove hranici koupil toto.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45994
-
- Moderátor
-
- guru
nad 8510p slintam aj ja (a tusim aj ceco
) ale ocakavam cenu nad urovnou sucasnej nc8430 takze pre mna uz moc drahy
oficialne info je inac tu http://h10010.www1.hp.com/wwpc/sk/sk/sm ... 17325.html
dostupny na trhu ale (tipujem) nebude skor ako za 2 mesiace (hp tusim oficialne uvadza 07/2007).

dostupny na trhu ale (tipujem) nebude skor ako za 2 mesiace (hp tusim oficialne uvadza 07/2007).
-
- guru
Vyměnil jsem si s CeCo pár SZ ohledně 8510p a poslal mi tento odkaz s více info [odkaz].
Má dokonce i TrackPoint (jen jinak pojmenovaný)
Fakt ideální noťas
Jen ta cena vypadá, že bude opravdu vysoká, takže to je stejně pasé 
Má dokonce i TrackPoint (jen jinak pojmenovaný)

trackpoint ma aj nc8430 a myslim, ze aj zopar dalsich HPcok. a napr. aj niektore tecry od toshiby (teraz neviem ci M alebo S, vola sa to accupoint alebo tak nejak). super vec btw
inak aby sme neboli uplne OT. nc8430 sa da zohnat novy aj za 30tisic.
velmi pevny, dost vykonny a servis v anglicku urcite bude. akurat uz trosku postarsi model a design nemusi kazdemu sadnut.

inak aby sme neboli uplne OT. nc8430 sa da zohnat novy aj za 30tisic.

-
- guru
-
- guru
jimmyjames píše:Vyměnil jsem si s CeCo pár SZ ohledně 8510p a poslal mi tento odkaz s více info [odkaz].
Má dokonce i TrackPoint (jen jinak pojmenovaný) :) Fakt ideální noťas :) Jen ta cena vypadá, že bude opravdu vysoká, takže to je stejně pasé :cry:
no tak HP ma moje segra.. ale starsi vec... ja mel kdysi jeste Compaq... trochu nostalgie, nevim jeslti se k HP vratit... ale tady bych si asi dokazal nakombinovat :o))) to jo... jen bych rekl, ze do 30.000 bych se nevesel...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“