![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Úhlopříčka by měla být 14 nebo 15. Je mi jedno jestli lesklý, nebo matný, s rozlišením si taky hlavu nelámu.
Procesor dvoujádro, nejlépe intel.
Dále grafiku s vlastní pamětí 256mb, ani víc, ani míň. Tohle je akorát abych si fajnově zahrál. Nová hra je pro mě všechno, co sem nerozjel a to je všechno 5 let zpátky.
Paměť mi je jedno, 2gb stačí, 3 jsou vítány a 4 zbytečné.
Pevný disk je mi úplně jedno, jsem zvyklej, že když nemám místo, tak všecko promažu.
Klávesnici neřešit, jak je v nadpisu, budu tam hrát hlavně myšoidní hry typu Titan Quest, Dungeon Siege2 atd. takže si pořídím bezdrátový myšidlo.
V pokoji mám LCD televizor s rozlišením 1366x768 a našel sem tam jenom vga, stačí to abych mohl připojit noťas na telku a nebyly žádný komplikace? Jinak bych byl rád za bluetooth a čtečku karet, sic není podmínkou.
Byla by fajn nějaká pevnější konstrukce.. sice by byl většinu času doma, ale někdy bych si ho chtěl vzít na nudné hodiny ZSV z kterých mě bolí zápěstí jak pořád píšu propiskou. Provozní hluk mě nezajímá, protože asi nic hlasitějšího než můj starej komp se už snad ani nevyrábí. Lepší chlazení by bylo výhodou. Výdrž na baterku stačí cokoliv nad 2 hodiny.
Tohle všechno bych chtěl do ceny okolo 20 000 Kč.
Můj největší kandidát byla Tecra M10 ale stihla vymřít.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Další kandidát je teoreticky Travelmate 5730g http://www.alza.cz/acer-tm5730g-6b3g32mn-d101773.htm kde mě mrzí vyšší hmotnost, myslím, že i procesor je nějaký slabší a mírně pošramocená pověst. (alf4hans je až moc velký zastánce tohoto notebooku, proto jeho vyjádření nekladu moc velkou váhu, chtělo by to taky názor někoho jiného
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Samozřejmě se taky nebráním čemukoliv jinému (snad jenom MSI vynechte, toastovač sem dostal minulý vánoce) Díky předem za všechny návrhy a teď jsem jedno velký ucho.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)