mini notebook do 20000,- Kč...........
mini notebook do 20000,- Kč...........
Zdravim , přítelkyně si bude kupovat mini notebook do práce , už jsem se tady ptal a byl mi doporučen ASUS N 10 jc. Jelikož ji zaměstnavatel dovolil navýšit částku na 20000,- s DPH , tak se chci zeptat jestli je ještě nejaka lepší varianta - bude ho každy den přenášet , pracovat s účetnictvím , zpracovávat fotky a přehrávat multimedia , díky za rady .......
Re: mini notebook do 20000,- Kč...........
Dost malá uhlopříčka na solidní pohodlnou práci (jen 600 na výšku)...
Osobně bych, pokud by byl takto více hodin (kolik?)/pracovně využíván, chtěl něco minimálně 13"/14" a 1280 x 800 jako základ. Ale jestli má tento konkrétní Asus sloužit spíše jako doplněk jiného PC, připojen ext. monitor atp...
Osobně bych, pokud by byl takto více hodin (kolik?)/pracovně využíván, chtěl něco minimálně 13"/14" a 1280 x 800 jako základ. Ale jestli má tento konkrétní Asus sloužit spíše jako doplněk jiného PC, připojen ext. monitor atp...
Re: mini notebook do 20000,- Kč...........
Jedna z nejlepších voleb.Rozlišení bych si sice dokázal představil o chlup větší,ale i tak to na malé obrazovce plně stačí.Navíc je zajímavý i po designové stránce.Dívka či žena bude navýsost spokojena.Risix píše:Zdravim , přítelkyně si bude kupovat mini notebook do práce , už jsem se tady ptal a byl mi doporučen ASUS N 10 jc. Jelikož ji zaměstnavatel dovolil navýšit částku na 20000,- s DPH , tak se chci zeptat jestli je ještě nejaka lepší varianta - bude ho každy den přenášet , pracovat s účetnictvím , zpracovávat fotky a přehrávat multimedia , díky za rady .......
Edit:ovšem voleb je na trhu více.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“