Mám problém, rozhoduju se mezi těmi dvěma notebooky a nemůžu za boha vybrat. Hodně poslouchám hudbu tak by se mi docela hodil subwoofer, který má toshiba, a celkově má toshiba ty parametry lepší. ovšem stávající notebook denně přenáším, jezdím v mhd a tak, tak nevím jestli nebude lepší právě to Lenovo.
Myslíte, že by některé pády toshiba nevydržela?
díky za odpovědi
Toshiba Qosmio F50-12J nebo Lenovo ThinkPad T400
Jestli mas vystup na sluchatka, tak muzes do booku pripojit 2.1 repro soustavu.
Jinak na tom Thinkpadu si nic poradne nezahrajes. Levnejsi verze je s Intel integrovanou grafikou a drazsi verze ma HD3470, coz take neni na hry.
Jak psal Tziky, nejdriv si ujasni sve schyzofreni priority
A co treba Sony Vaio FW41? Ma kvalitni sasi a zahrajes si na nem vsechny hry.
Jinak na tom Thinkpadu si nic poradne nezahrajes. Levnejsi verze je s Intel integrovanou grafikou a drazsi verze ma HD3470, coz take neni na hry.
Jak psal Tziky, nejdriv si ujasni sve schyzofreni priority
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
A co treba Sony Vaio FW41? Ma kvalitni sasi a zahrajes si na nem vsechny hry.
Asus ROG Strix G18
no ještě jsem uvažoval o Lenovo ThinkPad T500 tady tuto verzi
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1000000QQB
tam by měla bejt ta grafika už lepší ne?
hrát hry sem nechtěl, jen se mi libil ten subwoofer:-D
jinak to potřebuju spíše na práci, hru na pc jsem nehrál asi rok ale používám zase Photoshop na internetovou grafiku.
Ten Sony se mi taky ale líbí..![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1000000QQB
tam by měla bejt ta grafika už lepší ne?
hrát hry sem nechtěl, jen se mi libil ten subwoofer:-D
jinak to potřebuju spíše na práci, hru na pc jsem nehrál asi rok ale používám zase Photoshop na internetovou grafiku.
Ten Sony se mi taky ale líbí..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
zalezi od toho co pozadujes Vaio FW ma magnesiove telo a super rozlisenie displeja vykonnu grafiku ale mizernu vydrz na baterku
T500 lepsie telo a menej vykonna grafika ktora ale zvladne aj nejake novsie hry co sa tyka displeja ma sice mensie rozlisenie ale zase je matny
Keby som si mal vybraj ja beriem T500 lepsie vydrz vdaka prepinatelnym grafikam, pevnejsie telo a matny displej by ma presvedcily
T500 lepsie telo a menej vykonna grafika ktora ale zvladne aj nejake novsie hry co sa tyka displeja ma sice mensie rozlisenie ale zase je matny
Keby som si mal vybraj ja beriem T500 lepsie vydrz vdaka prepinatelnym grafikam, pevnejsie telo a matny displej by ma presvedcily
Sony Vaio VGN-FW11L
Re: Toshiba Qosmio F50-12J nebo Lenovo ThinkPad T400
Pády nejsou dobré pro žádný přístroj.Ovšem zvukově je Toshiba někde jinde než to Lenovo.Ovšem každý přístroj je určen na jiné použití.Jeden na zábavu a druhý na práci.werts píše:Mám problém, rozhoduju se mezi těmi dvěma notebooky a nemůžu za boha vybrat. Hodně poslouchám hudbu tak by se mi docela hodil subwoofer, který má toshiba, a celkově má toshiba ty parametry lepší. ovšem stávající notebook denně přenáším, jezdím v mhd a tak, tak nevím jestli nebude lepší právě to Lenovo.
Myslíte, že by některé pády toshiba nevydržela?
díky za odpovědi
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“