Muj kandidat: K50IN-SX042
Este jedna otazka
A nechces pockat 2 mesiace aby si mal uz win 7? Neviem ako si na tom z vistou ale skusal som novy win a na notebooku je urcite rychlejsi kde suciastky su na inej urovni oproti stolnemu pc
ohledne vydrze baterie - samozvrejme ze nemyslim 2,5 hodiny pri hrani her.... (no, pri nejakej starsi jako napr starcraft bych rekl ze i jo )
jinak ten acer vypada pekne... akorat se mi vylozene hnusy ten touchpad skaredej ale to bych nejak prezil... du proserfovat celej net a pokusim se najit a precist nejake info o nem
navic ma HDMI,BT... nevite jestli se dodava i s brasnou? ikdyz to je fuk, za 500 kč se da sehnat nejaka co se hned nerozpadne snad
jinak ten acer vypada pekne... akorat se mi vylozene hnusy ten touchpad skaredej ale to bych nejak prezil... du proserfovat celej net a pokusim se najit a precist nejake info o nem
navic ma HDMI,BT... nevite jestli se dodava i s brasnou? ikdyz to je fuk, za 500 kč se da sehnat nejaka co se hned nerozpadne snad
na nejake strance sem nasel odkaz primo na nejake podminky (ktere windows potrebujes mit zakoupene od kdy do kdy atd) a tam sem dal pak primo na objednavku (neobjednaval sem), byl tam na vyber stat, dal sem českou republiku a napsalo to nejakych 15 € myslim nebo tak nejak... kde si vzal ty na tech 100 kč
jinak je fajn, ze je skladem.... zacal sem se smirovat s tim ze koupim asi nejakej ten K50AB, i pod hrozbou prehrivani, ikdyz co sem cetl tak se vylozene "neprehriva".... no to je fuk.... hruza byla ze neni nikde skladem.... toto je prijemna zmena, navic ma jeste BT, HDMI... skoda toho hnusneho touchpadu, ale tak nejakou chybicku to musi mit (cenu nepocitam )
tak ted sem si toho acera nasel na CZC (stejny, pouze 320 gb hdd jsem pochopil) a pisi tam ddr3 pameti... na alze s 500 gb hdd pisi pouze ddr2... tak co je spravne?
jinak je fajn, ze je skladem.... zacal sem se smirovat s tim ze koupim asi nejakej ten K50AB, i pod hrozbou prehrivani, ikdyz co sem cetl tak se vylozene "neprehriva".... no to je fuk.... hruza byla ze neni nikde skladem.... toto je prijemna zmena, navic ma jeste BT, HDMI... skoda toho hnusneho touchpadu, ale tak nejakou chybicku to musi mit (cenu nepocitam )
tak ted sem si toho acera nasel na CZC (stejny, pouze 320 gb hdd jsem pochopil) a pisi tam ddr3 pameti... na alze s 500 gb hdd pisi pouze ddr2... tak co je spravne?
Ja
Som pisal o tom win 7 pretoze na strankach nieje ziadna zmienka o tom ci mozes pouzit upgrade, a za druhe ako bude ten upgrade prebiehat. Davat notas do servisu aby tam nahrali origo win a cakat par dni aby som prisiel o vsetky data a znova ich nahadzoval to by som pockal na original. Neberem v uvahu ked bude ckovek davat nelegalny win. V tom pripade nema zmisel cakat.
Radmen píše:na nejake strance sem nasel odkaz primo na nejake podminky (ktere windows potrebujes mit zakoupene od kdy do kdy atd) a tam sem dal pak primo na objednavku (neobjednaval sem), byl tam na vyber stat, dal sem českou republiku a napsalo to nejakych 15 € myslim nebo tak nejak... kde si vzal ty na tech 100 kč
na tohle ti nejsem schopen odpovedet, acer ma v tomhle strasnej bordel, tech modelu je vic, podle oznaceni je na czc jiny model, ale i ten by mel mit DDR2 pameti, ale nejsem schopen ti na to odpovedet, vsude maji napsane neco jineho, dokonce i na strankach aceru si protireci...zitra mi prijde domu, potom napisu
Re: Ja
freza píše:Som pisal o tom win 7 pretoze na strankach nieje ziadna zmienka o tom ci mozes pouzit upgrade, a za druhe ako bude ten upgrade prebiehat. Davat notas do servisu aby tam nahrali origo win a cakat par dni aby som prisiel o vsetky data a znova ich nahadzoval to by som pockal na original. Neberem v uvahu ked bude ckovek davat nelegalny win. V tom pripade nema zmisel cakat.
tak zaprve RC verze win 7 je legalni, podle stranek acer http://www.acer.com/windows7upgrade/ je mozny upgrade, az vyjde win 7, tak ti ho nejspis poslou, neni snad problem potom sam nainstalovat, navic instalace win 7 uz je dnes opravdu delana i pro blbce....proc by jsi mel s upgradem prijit o vsechna data ? snad jedine blbec si muze nechat jeden velky logicky disk
tak jako tak, prvni co udelam az prijde, smazu visty, zformatuju disk, rozdelim a hodim tam xp / win7
Ja
Som nikdy nepouzival jeden disk a veci ktore potrebujem mam na druhom disku, aby som o ne neprisiel. Ale o tom ze dostanem postou dvd s win 7 pocujem prvi krat, tak moja chyba ze som si to nezistil. Ale aj tak prides o veci ktore pouzivas a mas ich na disku C. Poznam kopec ludi ktory o rozdeleni disku ani nepoculi (nemislim autora diskusie) a ktory daju notebook radsej do servisu a potom sa cuduju ze prisli o vsedko. Ak ozaj pride dvd z novim win tak potom nieje co riesit a je zbitocne sa tu hadat o tom co tvori Bil.
no sakra..... kde ho maji jeste v prodeji? pres http://zbozi.cz/ sem ho nikde nenasel
jinak ty winy maji prijit postou (tak to bylo i s upgradem z win xp na win vista...)
no, tak sem nasel na alze tu verzu s 320 gb hdd.... a nejak se mi to nezda ze je to on... stoji jeste vic pokud si dobre vzpominam na cenu toho 500 gb
jo hele... to pise ze neni v nabidce ten 500 gb... to to na te alze vzdy napise, kdyz ho nemaji na sklade a zase se tam obevi normalne nebo ho tam zrusili uplne?
jinak urcite napis nejakou recenzi az ti prijde.... myslim ze to pouze vice lidem nez jen me
jinak ty winy maji prijit postou (tak to bylo i s upgradem z win xp na win vista...)
no, tak sem nasel na alze tu verzu s 320 gb hdd.... a nejak se mi to nezda ze je to on... stoji jeste vic pokud si dobre vzpominam na cenu toho 500 gb
jo hele... to pise ze neni v nabidce ten 500 gb... to to na te alze vzdy napise, kdyz ho nemaji na sklade a zase se tam obevi normalne nebo ho tam zrusili uplne?
jinak urcite napis nejakou recenzi az ti prijde.... myslim ze to pouze vice lidem nez jen me
Zpět na „Jaký vybrat notebook“