Muj kandidat: K50IN-SX042
no oni ho tam meli nejakou dobu jako novinku, ale byl nedostupny, navic to byla jina verze s oznacenim LX.PEX0X.157, vcera se objevil skladem a asi se hned vyprodal, to co je tam ted je LX.PEX0X.147....jak uz jsem rikal, acer v tomhle ma desnej bordel , uz mi volali z PPL ze kolem 12 mi ho dovezou :S , tak potom zkusim neco sepsat, ale nebude to nic moc, zatim s ntb nemam skoro zadne zkusenosti
Pozeral
Pozeral si na stranky www.asus.as? Ja pisem z mobilu tak nedam odkaz na konkretni model, ale ked si das filter len na K50 su tam na 2 strany a vedcina skladom.
no ten touchpad je celkem na ho*** no xDD jezdi se mi po nem docela blbe, navic ty dve funkcni tlacitka jsou udelany jako jedno velky....ale zas tak strasny to neni, jinak diplay dle ocekavani docela dost lesklej, ale da se to prezit, momentalne formatuju disk a instaluju win 7 (doufam, ze ty vsechny mozny kravoviny, co si to natahlo pri prvnim spusteni nebudou potreba)
HELE! to je on, ze?
jo a jeste - dodava se s 32 bit nebo 64 bit verzi os?
a dalsi dotaz lan (konektor myslim) je na ktere strane? na leve nebo prave? rekl bych ze na leve, podle fotek mi pripada ze modem(=uzsi) je na prave strane...
... dale - je dodan s brasnou? myslim ze ne, ale lepsi se zeptat, kdyz uz ti dosel
jo a jeste - dodava se s 32 bit nebo 64 bit verzi os?
a dalsi dotaz lan (konektor myslim) je na ktere strane? na leve nebo prave? rekl bych ze na leve, podle fotek mi pripada ze modem(=uzsi) je na prave strane...
... dale - je dodan s brasnou? myslim ze ne, ale lepsi se zeptat, kdyz uz ti dosel
ano je to on, je dodavan s 32bit vistama home premium (uz jsem je davno smaza, rozdelil si disk a hodil si tam win 7), lan je na leve strane, jinak ted jsem po cerstve instalaci zkouse 3d mark 06, 3100 bodu, prijde mi to trosku malo, mozna jsem nekde neco nainstaloval spatne, nevim....ale nekdo s 8730ZG kde je T4200, 3 gb ram a stejna grafika dosahl neco malo pres 3150 bodu...zase na druhou stranu procesor dosahnul nejak 1998 bodu, coz je nad moje ocekavani.....tak nevim, jestli je problem nekde v grafice, ramkach, instalaci, nebo je to normal...kazdoapdne cely to bezi hezky svizne, zatezi to neleze pres 70 stupnu,,,zatim spokojenost
32bitovy operacni system vyuzije pouze nejak 3,2 gb ramek ne? jinak ja mam ted na desktopu v 3d marku 06 cca 9500 bodu.... doufam ze mas pouze neco "spatne nainstalovaneho" ikdyz.... na nejakym 3d marku nezalezi, jestli vse jede jak ty rikas svizne.... jinak co myslis konkretne tou zatezi, co si vsechno zkousel?
btw nemohl by jsi mi dodat taky jeden win 7?
btw nemohl by jsi mi dodat taky jeden win 7?
jasne, ja sem necekal ze bude mit ten notebook vic v 3d marku nez muj desktop.... jinak ohledne grafik.... jak je to s geforce a tema "GT" "GTS" atd? co je lepsi, co je horsi? mam ted geforce 8800 GTS (S je pokud vim "osekana" verze - s tou grafikou mam prave cca 9500 v 3d marku 06... dostal sem k vyzkouseni geforce 9500 GT (nebo tak nejak, cislo nevim presne) a ejhle.... najednou 4500 v 3d marku (ovladace sem samozvrejme predelal) tak nevim.... mozna je to samozvrejme spatna grafika sama o sobe... ale to je uz moc OT tak koncim
Zpět na „Jaký vybrat notebook“