Ahoj, věřím, že mi tu poradíte .
Chci si koupit notebook. Měl by být zaměřený hlavně na grafiku, protože jsem grafik "na volné noze" a pracuji s PC denně. Takže asi i velká obrazovka... Pracuju s grafickými programy - Photoshop, Illustrator apod. Chystám se kupovat Flash a pak zkusit i nějaký animační program. Nevím vůbec jaký notebook zvolit, přiznávám, že se v tom nevyznám . Moc díky za rady!
Notebook na grafiku :)
V te cene leda tak repasovany ThinkPad R50p s 15" UXGA IPS displejem nebo ThinkPad T42 s 15" SXGA+ IPS. Tyto displeje jsou sice stale jen 6bitove, nicmene svymi vlastnostmi naprosto nedostizne v porovnani se smejdem, ktery se dnes nabizi.
Nevim jestli je jeste vubec maji, nekdo tu tusim psal ze uz je.
Nevim jestli je jeste vubec maji, nekdo tu tusim psal ze uz je.
Naposledy upravil(a) Puppy dne 05 čer 2007 20:10, celkem upraveno 2 x.
alkaba:
Ehm, s 512MB to bude dost zaujimave pracovat vo Photoshope (pamat sa da sice dokupit, ale problem bude ten notas fyzicky zohnat; uz je totiz mimo predaj vo velkoobchodoch). A ten displej tam moze byt tak podobny tomu WSXGA+ (t.j. kvalitnejsi), ale aj k WXGA, ktore maju spominane "odhadove" farby...
C
Ehm, s 512MB to bude dost zaujimave pracovat vo Photoshope (pamat sa da sice dokupit, ale problem bude ten notas fyzicky zohnat; uz je totiz mimo predaj vo velkoobchodoch). A ten displej tam moze byt tak podobny tomu WSXGA+ (t.j. kvalitnejsi), ale aj k WXGA, ktore maju spominane "odhadove" farby...
C
Mno, tak jsem si teď přečetla spoustu věcí o notebookách na netu a asi si nechám na hlavní grafiku moje staré PCčko . Přesto bych, ale ten notebook potřebovala... poradíte ještě teda s nějakým, ve kterém bych mohla mít alespoň Photoshop a Illustrator na cesty a drobné nutné úpravičky? Tím pádem by mohl být i levnější, abych se o něj nemusela bát . Moc díky za trpělivost!
Zpět na „Jaký vybrat notebook“