Mini Notebook do 350€
Mini Notebook do 350€
Mini Notebook max. cena 350 € s DPH. Požadavky: Bluetooth, Wifi, Webkamera, a dobrá baterie... Nech vydrží alespoň 5-6 hod.
Naposledy upravil(a) seamus_22 dne 25 zář 2009 21:57, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
V ceně do 350 euro na HDMI zapomeň.Nejlevnější mini-notebook s HDMI je Asus N10Jb.Cena cca 11k.seamus_22 píše:9-11"... no na tom až tak nezáleží ale asi by som sa skôr priklonil k lesklému... dig. vstup to áno... ja sa do toho nejak moc nevyznám mininotebooky asi neberou CD-cka že jo?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
nechapem naco sa ho pytate ci chce digital ked v tejto cenovej relacii ziadny taky s digitalom nie je a zakladatel ani nevie co to je... Ja by som zobral Lenovo S10-2
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-s10-2 ... 136954.htm
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-s10-2 ... 136954.htm
Asus F3KA,Turion TL-60 2Ghz,2GB,250GB,HD2600 >>privaril sa konektor od napájania, nechalo si ho servisné stredisko - vzdávam mu hold
Ano, dig. vstup nie vystup co znaci ze o tom nema ani potuchy Bezny uzivatel nepotrebuje hdmi.. A v tretom prispevku to pisal len preto ze sa ho na to sirius v druhom prispevku uplne nezmyselne pytal kedze v tej cene nic take nie je...
Asus F3KA,Turion TL-60 2Ghz,2GB,250GB,HD2600 >>privaril sa konektor od napájania, nechalo si ho servisné stredisko - vzdávam mu hold
-
- Moderátor
Ach tak, tak to je potom v poriadku. Ja som sa vytocil preto ze na tomto fore je celkom zvykom ze sa zakladatelova cena nerespektuje a takmer vzdy sa ponukne nieco cez limit. Inak pre konverziu cien medzi eur/czk pouzivam alzu - najdem si na alza.sk pozadovany vyrobok a ked chcem zistit cenu v cz, prepisem url z alza.sk na alza.cz pricom zvysok url necham aky je.
Právě ,že běžný uživatel HDMI využije.Skoro každý má dnes doma LCD nebo plazmu a není nic jednoduššího než připojit notebook k TV.gadelat píše:Ano, dig. vstup nie vystup co znaci ze o tom nema ani potuchy Bezny uzivatel nepotrebuje hdmi.. A v tretom prispevku to pisal len preto ze sa ho na to sirius v druhom prispevku uplne nezmyselne pytal kedze v tej cene nic take nie je...
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
oo vazne? v mojom okoli nikoho nepoznam kto by mal monitor co i len s dvi a lcd/plasma tv ma akurat jeden.
//edit: Co sa tyka lcd vs crt to je o niecom inom, ja hovorim o dvi/vga vstupoch co je bezne aj pri lcd monitoroch. Ale aj tak v mojom okoli je este viacero takych s crt (ja som jeden z nich pretoze som fungoval na notebooku ktory sa mi pokazil, ale onedlho si uz nieco kupim).
//edit: Co sa tyka lcd vs crt to je o niecom inom, ja hovorim o dvi/vga vstupoch co je bezne aj pri lcd monitoroch. Ale aj tak v mojom okoli je este viacero takych s crt (ja som jeden z nich pretoze som fungoval na notebooku ktory sa mi pokazil, ale onedlho si uz nieco kupim).
Naposledy upravil(a) gadelat dne 27 zář 2009 16:40, celkem upraveno 1 x.
ja zase znam osobne pouze jednoho cloveka, ktery ma jeste CRT obrazovku (muj tata, ktery si chce LCD koupit "pod stromecek"), jinak vsichni kamaradi i znami maji LCD
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“