Ahoj lidi, poprosím Vás o radu při výběru. Sháním notebook, který bude doma a bude plnit funkci "přijímače Wi-Fi a Googlera". Sem tam se přenese, možná se i někam zaveze. Připadá mi rozumná velikost 15,6" (s numerickou klávesnicí, ikdyž to není podmínka). Byl bych rád kdyby zvládnul i nějakou tu hru, ale zase to není primární. Kapacita asi tak 320 GB a trochu něco svižnějšího.
Mám určitou slabost (ikdyž nvm proč, možná design asi tak dva roky zpět) pro HP. Poslední dobou však čtu, že jsou na nic a hlučné(takže jakýkoliv výrobce). Prosím o nasměrování, případně i přímo model. Díky moc.
Notebook, 15,6'', cca 15 000,-
Našel jsem tenhle : http://www.asus.as/asus-ul50ag-xx046v-1 ... -w7hp.html Ikdyž se mi moc nezdá procesor a grafika. Co myslíte?? Díky
Hele, kdyz budes mit ten notebook doma, tak nepotrebujes nejakou zazracnou vydrz na baterku hadam... Ten UL50AG ma ULV procesor - tzn ultra low voltage myslim cili zere malo -> mensi vykon -> velka vydrz na baterku (u tohodle booku pisou 12 hodin...)
Jinak musis se rozhodnout jestli na tom notebooku budes hrat, pripadne jestli stare/starsi hry nebo nove jako GTA4....
Jinak musis se rozhodnout jestli na tom notebooku budes hrat, pripadne jestli stare/starsi hry nebo nove jako GTA4....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“