Notebook do 15k
Tak ja som to hodnotil len cisto z mojho pohladu. Na hry sa primarne nezameriavam, pretoze to nepovazujem za dolezite. Ked to porovnam s grafikou, ktoru mam v notebooku ja (ATI Radeon 3470), tak ano su dostatocne vykonne a podla mna na to hranie sem-tam dostatocne postacuju. Ved on nepisal, ze hlada notebook na hry.
HP Probook 4530s
....můžeš si taky něco přečíst: http://www.extranotebook.cz/lenovo-g550 ... prekvapeni
norther píše:Zdravim, tak mi padla do oka tato tema, pretoze moji dvaja spoluziaci na vyske vlastnia Lenovo G550 a HP ProBook 4510s (...)
Ou, díky moc za vyčerpávající odpověď. Já bych na noťasi z 80% jenom pracoval, a to většinou ve škole. Doma bych pak psal jenom seminárky apod. a ve chvíli volna bych si zahrál nějakou svoji oblíbenou gamesku - ale měl bych k tomu samostatnou klávesnici a myšku, takže by mi zahřívání noťasu nevadilo... Aspoň dokud by mi to neshodilo hru například.
Od řady Timeline jsem nakonec upustil, protože - ač jsou zajisté dobré - i vadí jednojádrový procesor. Dvoujádro mají až od dražších kousků, a tolik se mi do toho vrážet nechce.
Asi to udělám tak, že zajdu do kamenného obchodu a poptám se na své priority (velmi dobrá klávesnice a repráčky, dvoujádro, výdrž nad 3,5 hod a dostatečná GK (od HD3200 a výš) + W7) s předností HP, Acer a Lenovo. MSI ani Toshibu nechci, u Asusů mi vadí klávesnice, ostatní snad ani nestojí za zmínku.
kocour65 píše:105MGS 512 MB, ATI HD 4330 512 MB - tak tohle ze jsou silne grafiky - jsi priletel asi z mesice ne
Pro mě dostačující Na občasné hraní nízkonárokových her bohatě
Zpět na „Jaký vybrat notebook“