Zdravím,
vybírám notebook a dle předchozích zkušeností jsem si tak nějak ujasnila, co bych od něj potřebovala:
- 15,4" nebo 15,6" displej, protože jej budu občas přenášet, ale zároveň k němu nebude externí monitor
- rozlišení ideálně co nejjemnější
- kompletní klávesnice (často píši čísla)
- lepší procesor, paměti i grafika (chci hrát lepší hry a dělat sem tam grafiku)
- čtečka otisků prstů (tato podmínka výběr hodně zužuje, ale velice by se mi hodila)
- HDMI výstup pro propojení s TV
- černá barva
- cena zhruba do 25tis, ale jsem ochotna i připlatit
Prozatím mým požadavkům (až na velké rozlišení) vyhovuje "pouze" Notebook HP Pavilion dv6-1320ec
Hodně lidí tu ale Pavliony (ty minulé modely) pomlouvá, kvůli poruchovosti a přehřívání. Na tento konkrétní nový model jsem našla jen pár diskuzí a všichni byli spokojeni a nic se nepřehřívalo.
Byla bych vděčná, kdyby mi tu napsal i majitel Pavilionu dv6-1320 své zkušenosti a poznatky.
Předem díky za rady a tipy
15,4"(15,6"), num.kl., C2D, 4GBram, HDMI, čt.otisk
-
- Moderátor
Tak potom kvalitny notas a externu plnohodnotnu klavesnicu; tych par percent doma snad zvladnes aj na obycajne nenumerickej klavesnici.
V kancli si iny sposob fungovania ako notas s externou klavesnicou a idealne aj externym displejom ani neviem predstavit (a vzdy sa dost cudujem kolegom, ktori dokazu pracovat hodiny za stolom na notebookovej klavesnici a cumiet do prdaveho displeja).
C
V kancli si iny sposob fungovania ako notas s externou klavesnicou a idealne aj externym displejom ani neviem predstavit (a vzdy sa dost cudujem kolegom, ktori dokazu pracovat hodiny za stolom na notebookovej klavesnici a cumiet do prdaveho displeja).
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“