dukemb píše:jinak to core i7 je 2-jadro (ve spravci uloh se jeví jako 4jadro) , ale diky vysoke frekvenci az 3,33ghz, je vykon znacny (vzhledem ktomu, ze maloktery program dokaze plne vyuzit 4jadro) na notebookcheck je vykonejsi i nez corei7 720.....3-4.nejrychlejsi CPU co je mozné mít nyní v NB. Jinak NB hreje rekl bych standardně. Je tichy. Jen je pakarna jak udelali aktivaci vetracku. Pri bezne praci neni vubec slyset, ale kdyz se rozbehne tak udela spicku a pak prejde na potrebne nizsi otacky, nechapu proc neprejde rovnou na potrebne otacky:) Také doma připojuji pořádné repráky, jenomze jej nepouzivam jen doma, takze jedine poradny sluchatka:) zatez cpu pri bezne praci ve win7 malokdy překroči 15 procent:) Jinak jsem ted 8 hodin trucryptoval disk a stabilita výborná...
p.s. zatim jsem mel vzdy acer(tohle je muj treti:), po strance funkcnosti nebyl nikdy zadny problem,ale vzdycky po 2 letch zacnou nekde praskat plastiky, bud u kloubu nebo u vetraku....treba to ted bude lepsi:)
Co já vím tak je možné mít NB s i7 820QM ten je výkonější...ty repráky to je teda tragedie to radši menší výkon a něco kvalitního.S tím mám zkušenost že je pak člověk akorát nasr..ej,že to nikdo neslyší.Kdežto výkon stačí v pohodě i menší.A mít tento notes jako stolák(nikam nenosit) např na hry to bych musel bejt blázen když stolák můžu mít s úplně jiným výkonem za ty prachy.