Acer Aspire 5740G ?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Da_Vinci
píše často

Příspěvekod Da_Vinci » 15 úno 2010 14:55

dukemb píše:jinak to core i7 je 2-jadro (ve spravci uloh se jeví jako 4jadro) , ale diky vysoke frekvenci az 3,33ghz, je vykon znacny (vzhledem ktomu, ze maloktery program dokaze plne vyuzit 4jadro) na notebookcheck je vykonejsi i nez corei7 720.....3-4.nejrychlejsi CPU co je mozné mít nyní v NB. Jinak NB hreje rekl bych standardně. Je tichy. Jen je pakarna jak udelali aktivaci vetracku. Pri bezne praci neni vubec slyset, ale kdyz se rozbehne tak udela spicku a pak prejde na potrebne nizsi otacky, nechapu proc neprejde rovnou na potrebne otacky:) Také doma připojuji pořádné repráky, jenomze jej nepouzivam jen doma, takze jedine poradny sluchatka:) zatez cpu pri bezne praci ve win7 malokdy překroči 15 procent:) Jinak jsem ted 8 hodin trucryptoval disk a stabilita výborná...
p.s. zatim jsem mel vzdy acer(tohle je muj treti:), po strance funkcnosti nebyl nikdy zadny problem,ale vzdycky po 2 letch zacnou nekde praskat plastiky, bud u kloubu nebo u vetraku....treba to ted bude lepsi:)

Co já vím tak je možné mít NB s i7 820QM ten je výkonější...ty repráky to je teda tragedie to radši menší výkon a něco kvalitního.S tím mám zkušenost že je pak člověk akorát nasr..ej,že to nikdo neslyší.Kdežto výkon stačí v pohodě i menší.A mít tento notes jako stolák(nikam nenosit) např na hry to bych musel bejt blázen když stolák můžu mít s úplně jiným výkonem za ty prachy.

Davidoff
občas něco napíše

Re: The sims 3

Příspěvekod Davidoff » 15 úno 2010 17:40

Sisinka píše:chtěla bych se zeptat jestli tento notebook utáhne hru The sims 3 i na nejvyžší detaily bez sekání apod.?
děkuji za odpověď 8)

jj podle notebookchecku to utáhne v pohodě...

Pořád nad ním uvažuju, vypadá to, že nakonec koupím, jediné čeho se pořád bojím je to, že je to Acer. Slyšel jsem, že už se to zlepšilo, ale sám s tím zkušenost nemám.

Nenapadá někoho nějaká podobně výkoná mašinka do 25tis vč. DPH?

DeLong
guru

Příspěvekod DeLong » 15 úno 2010 17:59

momentalne toho moc na vyber s takymto vykonom do 25k neni. ja mam skusenosti s kamaratovym acerom a ten je vcelku v pohode, nebal by som sa toho (vzdy je tu 2rocna zaruka) ale tak nieje to extra kvalita s tym treba pocitat.
Naposledy upravil(a) DeLong dne 15 úno 2010 21:15, celkem upraveno 1 x.

Tziky
guru

Re: The sims 3

Příspěvekod Tziky » 15 úno 2010 18:49

Davidoff píše:
Sisinka píše:chtěla bych se zeptat jestli tento notebook utáhne hru The sims 3 i na nejvyžší detaily bez sekání apod.?
děkuji za odpověď 8)

jj podle notebookchecku to utáhne v pohodě...

Pořád nad ním uvažuju, vypadá to, že nakonec koupím, jediné čeho se pořád bojím je to, že je to Acer. Slyšel jsem, že už se to zlepšilo, ale sám s tím zkušenost nemám.

Nenapadá někoho nějaká podobně výkoná mašinka do 25tis vč. DPH?

Tak ridit se tim "jedna baba povidala" ze acer, asus, msi, hp pavilion, jsou absolutni shit je nesmysl, jsou to jen predsudky lidi co se jednou spalili s nejakou nepovedenou radou a ty najdes u vsech znacek vcetne tech tzv TOP,
MSI GT735

Sisinka
občas něco napíše

Příspěvekod Sisinka » 18 úno 2010 17:57

asi si ho taky koupím, acer už mám 4 roky a jsem spokojená (no sice mi po case přestal fungovat touchpad-posunování nahoru a dolů, někdy když je špatně položen tak začne vrčet jak sekačka :D, a hodně se přehříval, ale zpravila to chladící podložka:)). Jinak super, to byli jen maličkosti které se dali přehlídnout.

- jen k tomu novému aceru- prý to ještě nejsou konečné parametry, takže se uvidí. :(

dukemb
občas něco napíše

Příspěvekod dukemb » 19 úno 2010 16:57

tak jsem si dnes koupil to nove AVP a s teselaci ho na tomhle nb dava 5650 pod DX11 na very high v prumeru 27fps .....obcas to jede i 40 naopak chvilku to spadne na 22, ale to byva jen chvilkový výkyv....takze jsem fakt spokojenej a myslim si ze az budou novejsi ovladace tak se vykon jeste zvedne.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“