Sony Vaio E vs. Lenovo Y550p
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Sony Vaio E vs. Lenovo Y550p
Prehodnotil sem finance a tak uz jsem skoro koupil Lenovo y550p
Ale dnes jsem koukal u kamaradky na Sony Vaio E v tehle konfiguraci
a zacal jsem opet vahat
Muzete zkusit opet poradit, diky
Ted uz to jse snad opravdu naposledy
Sony:
http://www.alza.cz/sony-vaio-eb1s1e-wi-d157458.htm
Lenovo:
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y550p-d154340.htm
Ale dnes jsem koukal u kamaradky na Sony Vaio E v tehle konfiguraci
a zacal jsem opet vahat
Muzete zkusit opet poradit, diky
Ted uz to jse snad opravdu naposledy
Sony:
http://www.alza.cz/sony-vaio-eb1s1e-wi-d157458.htm
Lenovo:
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y550p-d154340.htm
Tezko rict, ty notebooky jsou vesmes totozne. Sony ma (papirove) trochu lepsi grafiku. Lenovo bude mit lepsi servis. Ten Sony ma "na Sony" dost spatny displej. Nevim, jak vypada ten u Lenova. Rekl bych ze je to spis o preferencich, kterou znacku bys radsi a ktery design se ti zamlouva vice.
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
No pokud se jedna o hry, tak si myslim, ze v souctu na tom bude Sony lepe. V bezne "kancelarske" praci rozdil nejspise nepocitis.
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
Mel jsem stejny problem, rozhodoval jsem se v teto cenove kategorii a mel jsem take oba modely vybrany. Vzal jsem nakonec Sony, z techto duvodu: lepsi procesor (moc to znat asi nebude), lepsi grafika (to mozna znat bude), Lenovo je cerny a leskly, bude na nem videt vsechno, 4x usb (2x externi disk + tiskarna + flash/mobil), lepsi design. Jedina vec proti Sony u me byla bila barva...jinak si ale zvykam, vypada pekne.
Proc si to myslis? Nejak jsem jeste neprisel na zadnou vadu na krase... Jinak dnes nebo zitra jeste napisu moje dojmy k tomuhle notesu.Metsn píše:Ten Sony ma "na Sony" dost spatny displej
Jsem trosku zhyckany displeji z vyssich rad. Kdyz si zajdes do Sonycentra, tak ma EB s low res zdaleka (bohuzel) nejhorsi displej. Verze s vyssim rozlisenim ma displej uz o necem jinem. Cetl jsem par lidi si stezovat napriklad na nedostatecne podsviceni. Ale i tak se vetsinou shoduji ze jsou ty displeje minimalne tak dobre ci o stupinek lepsi nez u vetsiny notebooku jinych znacek
Jinak vitej v klubu vlastniku Sony Vaio
Dík, jsem spokojenej. To podsviceni si myslim problem neni, ve dne jsem normalne fungoval tak na 40-50% jasu, 100% je fakt zarivka. Na druhou stranu ale zase musim rict, ze jsem zvykli na slabsi osvetleni a myslim ze je to lepsi i ze zdravotniho hlediska, nenamaham tolik oci (i po 12h pareni porad muzu dal...jiny lidi odchazej se slzami v ocich )Metsn píše:...Cetl jsem par lidi si stezovat napriklad na nedostatecne podsviceni...
Sakra, jednou se snazim najit neco pekneho na konkurencni znacce a zrovna se seknu Dik duchu za opravu. Ale i tak bych rekl ze je Sony svou spatnou podporou povestne, neupdatovane drivery, oficialni nepodpora Win7 u rok stareho notebooku apod. Naopak od te doby co Kapsch prestal delat servis Sony, tak na collect&return jsem slysel spise chvalu.
Je fakt ze nevim, zda je to jen mym stestim, ci tim, ze bych sveho "milacka" nikomu nesveril, ale zatim zadny z mych Vaio do servisu nikdy neputoval...proto nemam prakticke zkusenosti.
Je fakt ze nevim, zda je to jen mym stestim, ci tim, ze bych sveho "milacka" nikomu nesveril, ale zatim zadny z mych Vaio do servisu nikdy neputoval...proto nemam prakticke zkusenosti.
Tak z tech dvou booku bych si vybral to sony, lepsi cpu a posledni rada gk od ati,display bude stejny a sasko na podobne urovni(jen ta bila barva,no nwm,asi nezvyk...).
To Metsn:
Sony neni jedine kdo ma mizerny support, acer,asus,msi,hp
snad jen dell a lenovo maji toto na urovni a o zakazniky pecuji...
To Metsn:
Sony neni jedine kdo ma mizerny support, acer,asus,msi,hp
snad jen dell a lenovo maji toto na urovni a o zakazniky pecuji...
MSI GT735
Zpět na „Jaký vybrat notebook“