Pravda, vždy když CADím používám externí monitor. Myslím že bez toho to snad ani nejde.
Zajímala by mě další věc, jaký je rozdíl mezi řadou R500 a SL510?
Koukám na technické specifikace a nějak se mi nechce objednat notebook o 5000 dražší když právě v těch technických specifikacích nevidím skoro žádné rozdíly: http://www.czechcomputer.cz/product_com ... 34&artno3=
Věřím že tam je něco co mi uniká, ale co je to?
Notebook v cenové relaci 15 - 20 tisíc.
-
- občas něco napíše
joe_maniac:
Dokovací port ani čtečku nepotřebuju a i tak mi to za příplatek 5000 příjde docela málo. Budu udu dokonce i rád že ani za jednu z těchhle věcí nebudu muset připlácet při koupi notebooku protože jak říkám, čtečku nepoužívám a stanici nemám. Spíš mě zajímá jestli tam není nějaký problém s mechanickým řešením notebooku nebo něčím jiným. Navíc se mi u něj líbí že má hdmi a eSata konektor.
Dokovací port ani čtečku nepotřebuju a i tak mi to za příplatek 5000 příjde docela málo. Budu udu dokonce i rád že ani za jednu z těchhle věcí nebudu muset připlácet při koupi notebooku protože jak říkám, čtečku nepoužívám a stanici nemám. Spíš mě zajímá jestli tam není nějaký problém s mechanickým řešením notebooku nebo něčím jiným. Navíc se mi u něj líbí že má hdmi a eSata konektor.
Projdi si clanek od Swarma a koukni na video, kde porovnaval predchozi SL500 s R61
ThinkPad SL410/SL510 je tu – zlepšila se kvalita?
ThinkPad SL410/SL510 je tu – zlepšila se kvalita?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zpět na „Jaký vybrat notebook“