LOSER_ píše:Díky Ghoste,konečně první rozumnej !
po zhodnoteni plusov a minusov mi to tak vyslo. jedine v com vyrazne predci ta R60 v tej konfiguracii T40tku je dvojjadrovy procak - ale zaplatil by zan o 8tisic viac. a nepride mi, ze by sa takmer o polovicu vyssou cenou tym silnejsim cpu rapidne zvysila pouzitelnost.
T40tka by zas bola lahsia co potesi pri prenasani. pevne su imho rovnako. ten titanovy kompozit pevnost notebooku nezvysuje - znizuje vahu. ak je ta T40tka ale secondhand dost bude rozhodovat v akom je stave (ale to neviem posudit) a aka je ta zaruka vzhladom na ten BGA crack problem co spominal puppy. mne uz tak jedna T40tka po zaruke odisla. ak su tie 3 roky zaruka od lenova tak imho no problem.
root píše:5) Co se tyce te konfigurace, na lepsi kalkulacku to staci, jinak je to k nicemu - to se tyka obou porovnavanych stroju.
neprehanaj. ja mam T40tku s prakticky rovnakou konfiguraciou (akurat mam radeon miesto firegl) a na vsetko okrem novsich hier mi to bohate staci. este to mam aj tak vacsinu casu podtaktovane. a oba porovnavane mi nepridu ako notebooky na hranie hier.