Příspěvekod alfah4ns » 12 dub 2010 20:17
Pokud ti ta integrovaná grafika stačí (podle těch her, které budeš chtít hrát), tak směle do thinkpadu.
Proti Ideapadům mají i jiný servis (ideapady se servisují v Polsku, thinkpady standartně u serv. partnerů po celé republice), ale i třeba lepší klávesnici.
A ono SL510 se dá koupit už opravdu od ějakých 13k, nebo kolik, takže tady bych už zbytečně nešetřil.
pomocí tpfanu jdou regulovat oba, i když R má možnost nastavení ve více krocích a mělo by být ještě o něcp tišší. Oba budou ale dost tiché a na domácí podmínky nevidím důvod připlácet za R.
Ne tvé použití stačí bohhatě i ty 2GB RAM, já na stejně velké ram i kreslím v 3D CADech a na limity jsem paměti jsem narazil zatím pouze jednou (chtěl jsem sice upgrade na 4GB, no jaksik nejsou finance navíc), kdy jsem toho měl opravdu hodně spouštěného naráz (několik výkresů, 3D model, operu s 30 záložkama, hudbu, pošt. klienta a několik souborů v excelu s výpočty)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro