Priatelka nastupuje v novom roku na VS - architekturu. Poziadala ma o vyber notebooku. V dnesnej ponuke sa velmi neorientujem, nasiel by sa niekto kto by mi poradil?
Cena by sa malo pohybovat do 650 € (pokial mozno moze byt aj menej). Malo by sa jedna skor o mensi model - 13.3", 14" a pod. Musi obsahovat nejaky port, ktory poskytuje digitalny vystup obrazu (hdmi,dvi ...). Grafika je preferovana integrovana. Specialne je dolezita aspon aka taka spolahlivost (netusim ako to je so spolahlivostou notebookov v danej cenovej hladine ale tak urcite nepripada v uvahu nejaky herny notebook co by sa prehrieval a navyse hucal jak divy ).
Pouzitie notebooku bude klasicke - web, filmy, praca do skoly. Avsak ohladne tej skoly nemam ani ponatia co take mozu na architekture na pocitaci robit - nieco typu AutoCAD a pod? Ma niekto s tymto skusenosti? Bola by integrovana grafika dostatocna pre taketo pouzitie?
Dakujem za vase podnety
Notebook pre studentku architektury
Notebook pre studentku architektury
HP 6710b - Core 2 Duo T7300, 2GB RAM, 160GB HDD Toshiba 5400rmp, Intel X3100 shared, 15.4" WSXGA+ LCD || Windows XP Pro SP3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“