Herny NB do 25000 Kc, graficka karta (podpora DirectX 11)
Herny NB do 25000 Kc, graficka karta (podpora DirectX 11)
Cawte, uvazujem ze si kupim nejaky NB na hry. Tak ze priblizne moje poziadavky:
procesor: uprednostnujem Intel ale neje to podmienka
graficka karta: od ATI s podporou directx11, tak tez to neje podmienka moze byt aj od NVidia
- wifi
- vydrz baterie velmi nezalezi,
- DVD-RW
- vyrobca NB : vsetky okrem Acer a MSI (nejak im neverim)
- planujem na tom hrat Assasin Creed 2, PES10, CoD6, Battlefield 2: Bad company a nemusi to byt vo full detailoch a vo vysokom rozliseni
Ked ze pracujem v CR, NB by mal byt z nejakeho Eshopu v CR napr: Alza, Mirronet atd...
procesor: uprednostnujem Intel ale neje to podmienka
graficka karta: od ATI s podporou directx11, tak tez to neje podmienka moze byt aj od NVidia
- wifi
- vydrz baterie velmi nezalezi,
- DVD-RW
- vyrobca NB : vsetky okrem Acer a MSI (nejak im neverim)
- planujem na tom hrat Assasin Creed 2, PES10, CoD6, Battlefield 2: Bad company a nemusi to byt vo full detailoch a vo vysokom rozliseni
Ked ze pracujem v CR, NB by mal byt z nejakeho Eshopu v CR napr: Alza, Mirronet atd...
-
- píše často
Taky můj tip
Akorát ta cena... s různýma lenovo kupónama se tahle verze v USA dala sehnat za 950$, ale hlavně, že tu je
BTW: Ukázka informovanosti "obchodního oddělení" v Alze, odpověď na mojí otázku, kdy bude Y560:
"Dobrý den,
Zatím neuvažujeme o zařazení tohoto zboží do naší nabídky. Pokud bychom jej zařadily byl by uveden na naší hlavní stránce jako novinka.
Děkuji za pochopení,
S pozdravem,
David Pavlíček
podpora obchodního oddělení Alza.cz"
přitom dneska ho přidali

BTW: Ukázka informovanosti "obchodního oddělení" v Alze, odpověď na mojí otázku, kdy bude Y560:
"Dobrý den,
Zatím neuvažujeme o zařazení tohoto zboží do naší nabídky. Pokud bychom jej zařadily byl by uveden na naší hlavní stránce jako novinka.
Děkuji za pochopení,
S pozdravem,
David Pavlíček
podpora obchodního oddělení Alza.cz"

akurat pozeram test grafickej karty ATI Radeon HD 5730 ta grafika je asi taky stred.. by som povedal... skor by som vymenil ten intel i7 za intel i5 a dal tam lepsiu grafiku...
a tu mate ten test graf. karty pre najnovsie hry: http://www.notebookcheck.net/Computer-G ... 849.0.html
a tu mate ten test graf. karty pre najnovsie hry: http://www.notebookcheck.net/Computer-G ... 849.0.html
Nechceš levný značky a máš málo peněz. Lenovo výkonnější notebook ani nevyrábí, pro sony je vrcholem HD 5650 a Toshiba nabízí qosmia za 40k. Nic lepšího za ty prachy neseženeš, jedině Asus, ale nevim jaký osobní preference máš k němu. Jestli ti jde o čistej grafickej výkon, tak bys sehnal za 25k možná G73 nebo MSI GX640 s Radeonama 5870/5850. Notebooky obecně nejsou na hry žádný děla, 5730 je 5650 s větším základním taktem, takže rozhodně nečekej full detaily u nejnovějších her. Do 25k nic moc lepšího neseženeš, ještě možná GTS 360M, ale ten Asus s ní už se neprodává.
Jinak jestli vezmeš verzi s i7, tak procesor tu grafiku podpoří, ale pořád je to spíš vyšší "herní" mainstream mezi ntb (max 9k v 3DMarku06 po oc).
Jinak jestli vezmeš verzi s i7, tak procesor tu grafiku podpoří, ale pořád je to spíš vyšší "herní" mainstream mezi ntb (max 9k v 3DMarku06 po oc).
tak nasiel som este ten MSI G640 http://www.megaobchod.cz/notebooky/msi- ... 93xcz.html .. ale ten asus s kodovym oznacenim G73 sa mi nepodarilo najst na ceskom trhu do 25tisic... v ktorom eshope stoji ten asus okolo tych 25tisic??
-
- píše často
mal som MSI GX610PX a bol to skevly book az na to, ze som ho musel 4x reklamovat a bol dlho v servise, potom mi vratili peniaze, brat ma GX600ku uz viac ako 2 roky a nemal s nim najmensi problem takze to je od kusu, ale je u nich asi vyssia pravdepodobnost zleho kusu ako u inych znaciek, na tej GX640ke by mi vadila asi iba jedina vec, vydych chladenia vpravo, ked si pravak tak si uvaris ruku 

Dell E5470
Hm...no po dobu záruční doby vydrží zcela jistě.A dál je to ve hvězdách.Servis je mimo území naší republiky. Nicméně na dobu 2 roků bych ho koupil.A chladící podložku koupit rovnou s ním.(Zalman NC 1000,1500,2000 apod.)Ta je zde zcela nezbytná.piotr07 píše:no rozmyslam este o tom MSI G640... len sa bojim.. ze dam za NB 25tisic a dlho mi nevydrzi... aky je vas osobny nazor na MSI?? Brali by ste ho alebo radsej nieco ine???
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
hm
Relativne levné booky s výkonnější grafikou dělá jen Asus a MSI. U toho MSI bych koukal spíš po 17" těle než po 15". Přecijen u menšího booku je problém s teplotama. Sám mám skoro rok 17" MSI, předtím sečm měl 3 roky asus. Jediné co odešlo byla DVD mechanika, ktarou jsem vyměnil sám. To MSI je prozatím perfektní (musím to zaklepat), ale jak říkám bral jsem 17" kvůli chlazení. Výfuk to má vravo vzadu a dozadu, nějakým žhavením rukou netrpím. A váha je skoro stejná jako u 15" modelu. Přenáším to každá den. Takové srandy, jako že bych to tahal za LCD nebo s tím lomcoval, samozřejmě nedělám...
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“