LENOVO IDEAPAD G560
-
- občas něco napíše
LENOVO IDEAPAD G560
Dobrý den lidičky.... plls chtel bych se zeptat či je daný LENOVO IDEAPAD G560 fakt dobrej na hry.... vše o nem najdete na: http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g560-d171399.htm dekuji predem.... a jmé další otázky jsou či by mi tam šli nowé RPG a či by mi to zwládlo treba Zaklínače.... Dekuji
Ani zdaleka nie ved geforce 310M je skoro lowendova grafika , je to premenovana 210M na rovnakej architekture a vykonovo rovnako mizerne je natom , vsetky nove hry tak max. na low details takze onicom --
gta4 na tom nerozbehas vobec ani na low to nebolo plynule - testoval som na toshibe P500 coz mala rovnake GPU
Ideapad Y560 je dobry na hry - nepomylil si si model ? bo ten G560 je taky lepsi lowend skorej
gta4 na tom nerozbehas vobec ani na low to nebolo plynule - testoval som na toshibe P500 coz mala rovnake GPU
Ideapad Y560 je dobry na hry - nepomylil si si model ? bo ten G560 je taky lepsi lowend skorej
Naposledy upravil(a) MaTToS dne 11 srp 2010 22:51, celkem upraveno 2 x.
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
-
- občas něco napíše
ok
oki dekuji....
a plls pozriete sa mi ešte na ten článok notebook do 600E?? dakujem...

neviem načo je dobré zakladať dve témy do sekcie Výber NB...
no,keby si navýšil trocha svoj rozpočet,tak by si sa mohol pozrieť na tento: http://www.alza.cz/acer-aspire-5820tg-4 ... 165793.htm

no,keby si navýšil trocha svoj rozpočet,tak by si sa mohol pozrieť na tento: http://www.alza.cz/acer-aspire-5820tg-4 ... 165793.htm
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
Okolo tej ceny by som odporucil toto : http://www.alza.sk/msi-gx623-614xcz-win7-d171024.htm ,, je to sice MSI ale na hry to je v tej cene velmi dobra konfiguracia a vykon 2,5x vyssi ako geforce 310
Think service engineer .
Think service engineer .
-
- občas něco napíše
...
jj dekuji moc k tomu aceru nemám moc rád značku acer a msi?? no nwm to není moc dobrá značka ale fakt je docela dobrej... 

Rovnako neni dobre chcet za 600 euro notebook na hry ... takze neviem co chces vymyslat, Alienware za tych par korun naozaj nezozenies
Podlamna v tej cene je jednoznacne najlepsi vyber to MSIcko, opravoval som tie booky a nevravim ze su vyslovene zle, ale pokial sa k tomu clovek sprava pekne tak to funguje a vydrzi , tie Gckove rady MSIcka cerveno-cierne boli nahodou vydarene - neodchadzali ventilatory, nehucalo to jak krava po dvoch mesiacoch pouzivania a nepraskali samovolne panty a na krytoch je este nejaka haluz z hliniku takze povrchova uprava tiez celkom v poho ....
Rozhodne by som ti neradil taky notebook ktory je vyslovene nepouzitelny a nekvalitny ! To zas ne .Ale s tymi "novymi" uz to az tak nove nieje, mam dobre skusenosti a sam som jeden kupoval a 1,5roka slape v pohode ten nout zatim .

Podlamna v tej cene je jednoznacne najlepsi vyber to MSIcko, opravoval som tie booky a nevravim ze su vyslovene zle, ale pokial sa k tomu clovek sprava pekne tak to funguje a vydrzi , tie Gckove rady MSIcka cerveno-cierne boli nahodou vydarene - neodchadzali ventilatory, nehucalo to jak krava po dvoch mesiacoch pouzivania a nepraskali samovolne panty a na krytoch je este nejaka haluz z hliniku takze povrchova uprava tiez celkom v poho ....
Rozhodne by som ti neradil taky notebook ktory je vyslovene nepouzitelny a nekvalitny ! To zas ne .Ale s tymi "novymi" uz to az tak nove nieje, mam dobre skusenosti a sam som jeden kupoval a 1,5roka slape v pohode ten nout zatim .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zpět na „Jaký vybrat notebook“