Notebook s tlačítkem Ctrl úplně vlevo
Notebook s tlačítkem Ctrl úplně vlevo
Dobrý den, plánuji koupi notebooku, ale kromě jiných požadavků bych chtěl, aby na klávesnici úplně vlevo nebyla klávesa Fn, ale Ctrl - na některých fotkách u notebooků to vidět je, na některých ne - nevíte prosím někdo, jestli například některá firma dělá pouze notebooky s Ctrl vlevo
koukal jsem na VBI a bohužel tam žádné chasi, které by mi v tomto vyhovovalo nebylo :/
koukal jsem na VBI a bohužel tam žádné chasi, které by mi v tomto vyhovovalo nebylo :/
Řekl bych, že jen výrobce, osazující Ctrl klávesu jen na kraj klávesnice, těžko najdete. Co jsem se tak koukal, tak takto rozloženou klávesnici mají např. tyto modely:
Dell XPS M1330
Asus F3sv
Sony FZ
HP Compaq 6710b
myslím, že bych tu byl asi doost dlouho Proto by bylo dobré uvést ještě kolik hodláte vynaložit na nový ntb
Dell XPS M1330
Asus F3sv
Sony FZ
HP Compaq 6710b
myslím, že bych tu byl asi doost dlouho Proto by bylo dobré uvést ještě kolik hodláte vynaložit na nový ntb
Dell Latitude XT
Chápu, že je to o zvyku, ale proč bych si měl zvykat na něco novýho, když nemusim.
Navíc pokud to půjde, budu používat externí klávesnici a tam je CTRL úplně vlevo, takže cítim, že by to pro mě bylo otravný - přijde mi to jako kdybych měl dva počítače a na jenom rozložení kláves QWERTZ a na druhým QWERTY.
Navíc pokud to půjde, budu používat externí klávesnici a tam je CTRL úplně vlevo, takže cítim, že by to pro mě bylo otravný - přijde mi to jako kdybych měl dva počítače a na jenom rozložení kláves QWERTZ a na druhým QWERTY.
ja mam nepriklad IBM a na nem je super, ze jednim prstem zmacknes jak Control, tak Alt. Dneska je uz sice mezi ne nacpana win klavesa, ale i tak je to dle me pohodlnejsi
T42p,15" 1600x1200 IPS, Pentium M 2,1 Ghz, FireGl T2, 1,5GB RAM, Seagate Momentus 7200.2 80GB.
Kdo nemel Thinkpad, ten nevi co je laska.
Kdo nemel Thinkpad, ten nevi co je laska.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“