výběr notebooku +-25 tis.

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
mikk
občas něco napíše

výběr notebooku +-25 tis.

Příspěvekod mikk » 18 zář 2010 16:52

Ahoj,
už nějaký ten pátek uvažuji o koupi notebooku. O prázdninách jsem si řekl, že září bude vhodná doba. Penízky jsou našetřené, tak nezbývá než si vybrat. Rád bych zde přítomné proto požádal o radu.
Uvažuji o notebooku kolem 25 tis. Předpokládané využití je internet, filmy, hry (NFS, Mafia 2, strategie...)
Procesor-nejspíš i5
grafika přepínatelná-nejspíš ATI HD5730 (nebo lepší :) )
diplej - od 15" nahoru

nejdřív mou jasnou volbou byl ACER Aspire 5820TG, nicméně po přečtení příspěvků s problémem s pískáním, mně koupě tohoto noťasu odradila.

Další produkt, který mne zaujal byl LENOVO IdeaPad Y560 (proc. i7)
Ten ovšem nemá přepínatelnou grafiku a poměrně hodně lidí si stěžuje na problémy s displejem, teplotou. Nevím jak je to u verze s proc. i3 a ani jak velký mezi těmito procesory rozdíl je. U tohoto noťasu jsem zatím na vážkách...

Třetí volbou byl ASUS PRO5LDA, N71JA, popř.jiný ACER, nebo zkrátka podobný typ jak píšu v popisku výše, ale tady jsem nehledal ještě žádné podrobnější recenze ani modely, takže o nich nic víc nevím než je uvedeno v popiscích v e-shopech.

Je nějaká jiná, lepší volba než výše zmíněné noťasi (timelineX, Y560)? Nebo mi nezbývá než to risknout a koupit nějaký z nich-spíše Lenovo.
Díval jsem se na MSI, ale o té značce nic moc nevím, nebo ASUS?
Díky za každou radu

bukowski634
občas něco napíše

Příspěvekod bukowski634 » 18 zář 2010 20:13

ještě si můžeš zahrnout do výběru řadu Dell Inspiron - za konfiguraci stejnou jako u toho 5820 GT jsme dali 22 500,-

mikk
občas něco napíše

Příspěvekod mikk » 18 zář 2010 20:20

K tomu Dellu, máme v práci firemní notebooky Dell Latitude D630 a že bych s kvalitou provedení byl nějak extra spokojený se říct nedá. Určitě to není špatný notebook, ale představoval jsem si něco jiného než Dell, HP...

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 19 zář 2010 11:56

MSI GX 660.Cena lehce přes 25k,ale výkon výborný.Parádní design.Navíc má skvělý zvuk od Dynaudia.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

rajfka

Příspěvekod rajfka » 20 zář 2010 12:51

no tak třeba osvědčená značka Sony a velmi povedený model eb3s1e nebo potom můj tip na Toshibu Satellite A660-134, jelikož se mi značka velmi zamlouvá

//edit C: No ads.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“