chalani mate nejaku skusenost s notebookmi ZERO??
Nasiel som si tam celkom dobry notebbok.
ZERO Mobile Gamer
Notebook s technológiou Centrino Duo (Santa Rosa) a procesorom Core 2 Duo, 15,4" WXGA displayom, 1024MB RAM, 80 GB diskom, DVD+/-RW napaľovačkou, WLAN, 256MB nVidia GeForce 8600 GS grafikou, 6-kanálovým audiom.
Rozhrania:
LAN 10/100/1000, 4xUSB 2.0, VGA, S/PDIF, RJ-45, RJ-11, Line-in, Mic-in, Speaker-out, S-Video Out, IEEE 1394a, Portbar, Express Card 34/54, 8-in-1 Cardreader, Bluetooth 2.0, Webcam 2.0M Pixel
(ŠxHxV) 362x268x28,5, váha 2,9 kg
cena 25 990 Sk bez DPH
Dakujem za radu
nejaka skusenost s notebookmi ZERO??
ahoj
Aj ja zvazujem momentalne nejake zero, tiez sa mi paci moznost konfiguracie. Overoval som si firmu je solidna. Jedine problem je v rychlosti opravy, trva im to aj niekolko tyzdnov v zavislosti na zavaznosti problemu. a mozno aj cenu maju trosku vyssiu oproti seriovo dodavanym nb. Tiez mi vadi ze LCD by mohli mat troska vacsie rozlisenie u drahsich modelov... ale co uz...
Aj ja zvazujem momentalne nejake zero, tiez sa mi paci moznost konfiguracie. Overoval som si firmu je solidna. Jedine problem je v rychlosti opravy, trva im to aj niekolko tyzdnov v zavislosti na zavaznosti problemu. a mozno aj cenu maju trosku vyssiu oproti seriovo dodavanym nb. Tiez mi vadi ze LCD by mohli mat troska vacsie rozlisenie u drahsich modelov... ale co uz...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“