Vybírám notebook do 23 000 Kč, nikdy jsem počítač nevybíral, takže nevim, co je to RAM, jaký má mít počítač procesor atd.
Kromě tohoto se v počítačích docela dobře vyznám a tak potřebuju trochu vyšší výkon, aby tam běhal třeba 3ds Max, Microsoft Visual Studio a taky, aby tam běhala většina her.
Nevím, vůbec jaký počítač a tak my prosím poraďta jaký.
Děkuju Natlaid
Vybírám Notebook do 23 000 Kč
To nabízené HP bude dobrým kompromisem. Ta grafika je lowend, takže si na ní zahraješ, i když opravdu náročné detaily pouze na nízké detaily.
Vyšší rozlišení se hodí při práci s 3DsMaxem, nedokážu si představit práci na nižším rozlišení v jakémkoliv 3D CADu (sám mám 1440x900 a bez externího LCD je i to v CADech tak trochu trápení).
Konstrukce toho ntb je ok a hodí se i na častější přenášení.
Výkon na 3DsMax - záleží, co se tam bude dělat. Jendodušší věci pochopitelně zvládne, pokud se tam bude animovat nějaká složitá sestava, tak se budou trápit i desktopové 4jádra....
Vyšší rozlišení se hodí při práci s 3DsMaxem, nedokážu si představit práci na nižším rozlišení v jakémkoliv 3D CADu (sám mám 1440x900 a bez externího LCD je i to v CADech tak trochu trápení).
Konstrukce toho ntb je ok a hodí se i na častější přenášení.
Výkon na 3DsMax - záleží, co se tam bude dělat. Jendodušší věci pochopitelně zvládne, pokud se tam bude animovat nějaká složitá sestava, tak se budou trápit i desktopové 4jádra....
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“