Cau mohli by jste mi poradit jaky bych si mel koupit notebook k vánocům? Chtel bych ho hry, zadne narocne spis online hry (Metin2, Lineage), uhlopříčka displeye 17,3 palcu budu ho totiz mit v pokoji, nebudu ho prenaset max. tak do obýváku, znacka je na vás a vydrz taky nemusí byt velka a aby mel numlock nejlepe oddelený od klavesnice. Cena tak kolem 15 tis. (spis min). Pokud by jste potrebovali vedet jeste neco tak napiste. Dik za rady
S pozdravem
Notebook na vánoce
rene:
asi ses trochu bacil na hlavinku, že? To muselo hodně bolet
A co jsi tak asi čekal o víkendu, ještě když je hezky, že tady budem všichni sedět u PC jakobychom byli placený techsupport?
Btw. k tématu ale i tak nemám co dodat... Jen mě pobavily tvé reakce. Asi by to chtělo studenou sprchu.
asi ses trochu bacil na hlavinku, že? To muselo hodně bolet
A co jsi tak asi čekal o víkendu, ještě když je hezky, že tady budem všichni sedět u PC jakobychom byli placený techsupport?
Btw. k tématu ale i tak nemám co dodat... Jen mě pobavily tvé reakce. Asi by to chtělo studenou sprchu.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“