Zdravim vsecny potreboval bych poradit ohledne koupe notebooku. Chtel bych vyzkouset toshibu ale nevim jak na tom jsou s poruchovosti, hardwarem a baterkou, ale kdyby mi nekdo poradil i jinou znacku tak bych nebyl proti ale mel by splnovat me pozadavky.
Pozadavky mam tyto:
Znacka: notebook nejlepe toshiba
Software: Grafika mi postaci kdyz zvladne call of duty Modern warfare 2 alespon na medium detaily a bez sekani ( nic jineho vetsinou stejne nehraju ), min. Ram 3gb ddr3, Procesor od intelu dvoujadro ne amd, prehraval filmy
( full hd neni podminkou ) a zvladal bezne programy.
Hardware: Harddisk min. 500gb, dvd mechnika, aspon 3 sloty usb 2.0 a vyssi, dobre chlazeni, numericka klavesnice v klavesnici!!!, baterie vydrz aspon cca 2,5 hod. , monitor 16" ale ne mensi nez 15,4" , touchpad nejlepe multifunkcni ale neni podminkou
Konstrukce: kulata ( ne hranata jako ma vetsina hp), vetsi odolnost, mala poruchovost
Operacni system: nejlepe bez systemu ale klidne muze byt jen ne 64bit
Cena: cca 20000kc lepe pod nez nad
Muj tip: Notebook Toshiba Satellite A660-134 a Notebook Toshiba Satellite A660-133
Predem diky za pomoc je to ma prvni koupe notebooku tak nechci udelat chybu
Koupe notebooku toshiba
No Bože i mistr tesař se utne.Kdyby jsi věděl kolik mají vadných modelů i ostatní výrobci,tak by sis žádný notebook nekoupil.
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 25 lis 2010 20:59, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Asi měl fakt smůlu,protože u mě touchpad OK.
Je sice pravda že stisk se zdá malinko hlučnější (u obou samozřejmě stejně),ale funkčně a vyzuálně naprosto bez problémů.
Asi opravdu nevětší mínus je baterie,sice jsem to zatím nějak extra neměřil,ale bude to tak nějak jak psal roman2277.
Zatím spokojenost ještě mám týden
Naopak dvě plusové vychytávky (zatím):
1.soft který hlídá hdd a při otřesu uklízí hlavičky do bezpečné polohy.
2.lze nabít v nouzi třeba modil přes USB i když je noťas off a pouze na baterce (samozřejmě nabité -:) )
Je sice pravda že stisk se zdá malinko hlučnější (u obou samozřejmě stejně),ale funkčně a vyzuálně naprosto bez problémů.
Asi opravdu nevětší mínus je baterie,sice jsem to zatím nějak extra neměřil,ale bude to tak nějak jak psal roman2277.
Zatím spokojenost ještě mám týden
Naopak dvě plusové vychytávky (zatím):
1.soft který hlídá hdd a při otřesu uklízí hlavičky do bezpečné polohy.
2.lze nabít v nouzi třeba modil přes USB i když je noťas off a pouze na baterce (samozřejmě nabité -:) )
Ahoj všem,
já váhám mezi notebookem Toshiba Satellite A660-133, která má grafiku pouze GT 330, ale zato není lesklí a má hezčí kklávesnici, nebo se mi to alespoň tak jeví,
nebo L650-10D, která má ATI HD 5650, ovšem zase je celá lesklá a nechává na povrchu otisky. Co by jste doporučili? raději lepší grafiku nebo spíše nelesklí materiál?? Hlavně by mě zajímal názor těch co již tyto notebooky mají. Díky za pomoc při výběru.
já váhám mezi notebookem Toshiba Satellite A660-133, která má grafiku pouze GT 330, ale zato není lesklí a má hezčí kklávesnici, nebo se mi to alespoň tak jeví,
nebo L650-10D, která má ATI HD 5650, ovšem zase je celá lesklá a nechává na povrchu otisky. Co by jste doporučili? raději lepší grafiku nebo spíše nelesklí materiál?? Hlavně by mě zajímal názor těch co již tyto notebooky mají. Díky za pomoc při výběru.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“