Zdravím. Dlhšiu dobu uvažujem nad kúpou nového notebooku a neviem sa rozhodnúť. V súčasnosti mám 5 ročné HPečko, ktorého výkon mi príde stále horší a pomalší. Prioritne ma zaujíma kvalitné prevedenie šasi, nie nezničiteľný notebook, ale odolný nakoľko ho budem často prenášať. Ďalej kvalitnejšie vetranie a prístupný ventilátor kvôli prípadnému čisteniu nech predídem prehrievaniu. Využitie: hlavne office práca, škola, filmy(HD), hudba(stereo poteší), photoshop, audacity a podobné aplikácie, v menšom hry - nejaké novinky aj na slabšom rozlíšení(star wars force unleashed) Disk najlepšie 500giga nakolko by som aj tak kupoval externý hardisk. Výdrž baterky a pekný dizajn u mňa tiež zavážia. Cena čím nižšia tým lepšie avšak nie na úkor šmejdovej kvality, cena max 650eur.
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať čo Toshiba to podarený kúsok a taktiež HP, ale čoraz častejšie na fórach pozorujem opačné názory. Preto sa pýtam aké máte vy skúsenosti s novšími modelmi od týchto značiek. HP dv6 a toshiba satellite.
Toshiba alebo HP
-
- občas něco napíše
Ahoj, zapřemýšlej nad tím, co mám v podpisu. Je skvělej. Na druhou stranu Toshibu jsem měl předtím a soužila mi perfektně. U HP je řada ProBook myslím dost vydařená, dá se tu v sekci HP najít vlákno přímo o ProBooku 5420s. Myslím, že ani s jedním chybu neuděláš. Chtěl jsem zase Toshibu, ale pak jsem našel ProBook od HP a přesvědčil mě. Ale pokud chceš Toshibu, budu Ti ji doporučovat stejně vehementně jako ProBook. Prostě základní výběr máš myslím kvalitní, teď už jde asi jen o preference. Přeju šťastnou ruku.
HP Probook 4520s, i3 370M 2.4GHz, HD 320GB 7200ot., ATI HD5470 512MB, 3GB RAM 1033MHz, fešák
-
- občas něco napíše
Probook
U mňa vyhrávali Paviány dizajnom pred probookmi (je to hrozné viem, ale je to tak) plus mal som dobrú ponuku. Čím ďalej ale čítam o Probookoch kvalitné recenzie a asi som sa rozhodol. Myslím si, že neoľutujem.
-
- občas něco napíše
Asi tento
http://www.alza.sk/hp-probook-4520s-cha ... 185226.htm (v popise pišu raz 5200 a potom 7200 otacok...)
Ešte som sa chcel spýtať, ktorý operačný systém doporučujete, keďže ja stále frčím na starom xpečku...
Ešte som sa chcel spýtať, ktorý operačný systém doporučujete, keďže ja stále frčím na starom xpečku...
-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“