Vybíráme ntb pro slečnu. NTB bude převážen mezi školou (kolejí) a domovem.
Sloužit by měl na kancelářské aplikace, internet, sledování filmů a občasné hraní her.
Měl by mít:
- numerickou klávesnici
- váhu kolem 2,5 kg
- OS Windows
- výdrž baterie kolem 3 hodin
Zvažujeme tyto 3 kandidáty.
HP ProBook 4520s (je teď za 10.900,-, navíc s brašnou)
Lenovo Ideapad G550
Acer TravelMate 5742Z
Který byste doporučili? Díky i za případné další tipy.
Výběr notebooku do 11.000,- Kč pro studentku
z osobní zkušenosti vím, že slečnám se líbí VAIA (s klávesnicí např. SONY VAIO VPC-EB3L1E) jejich jedinej problém je, že jsou asi za 17k.
já vím, že to je o 6k navíc, ale např v mém případě znělo zadání najít notebook kterej by se líbil jak slečně, tak vyhovoval zakladním nárokům z mé starny a tohle (resp. bílá 14" verze, ta je ale bez num. bloku) bylo nejshúdnější řešení.
pokud je těch 11k opravdu strop, tak bych osobně šel do toho Travelmatu (teda esi se bude slečně líbit), protože Acer šel rozhodně nahoru a v mém okolí je těch novějších Acerů dost a co vím, tak nikdo neměl zatím problém (když ležely na stole - na nošení to není).
já vím, že to je o 6k navíc, ale např v mém případě znělo zadání najít notebook kterej by se líbil jak slečně, tak vyhovoval zakladním nárokům z mé starny a tohle (resp. bílá 14" verze, ta je ale bez num. bloku) bylo nejshúdnější řešení.
pokud je těch 11k opravdu strop, tak bych osobně šel do toho Travelmatu (teda esi se bude slečně líbit), protože Acer šel rozhodně nahoru a v mém okolí je těch novějších Acerů dost a co vím, tak nikdo neměl zatím problém (když ležely na stole - na nošení to není).
Naposledy upravil(a) Jirrick dne 24 led 2011 12:41, celkem upraveno 1 x.
Hm,...to je opravdu rada poradit notebook v jiné cenové třídě.Jo holkám se třeba líbí i Ferrari,ale jezdí Fabií apod.Jinak bych koupil Travelmate od Aceru.Má pozitivní reference.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
roman2277 píše:Hm,...to je opravdu rada poradit notebook v jiné cenové třídě.Jo holkám se třeba líbí i Ferrari,ale jezdí Fabií apod.Jinak bych koupil Travelmate od Aceru.Má pozitivní reference.
přečti si ten můj post do konce.
jinak jsem vyjadřoval moje zkušenosti - "ten se mi nelíbí, ten nechci" byla nejčastější věta. navíc nemyslíš, že Ferrari vs Fabie je trochu přestřelený
Zpět na „Jaký vybrat notebook“