G53 po sprše..koupě FX603 prosím poradite?
G53 po sprše..koupě FX603 prosím poradite?
Co si myslite o MSI FX603? nehledě na kvalitu zpracovaní. Jde mi spíše o střeva. Nyni jsem měl ASUS G53JW ale muj malinkaty syneček mi ho když jsem byl v praci vzal a osprchoval pry byl špinavy. Takže je na odpis. A momentalně nemam na to abych si jej znovu pořidil. Nechci značku ACER,DELL,HP mam pro to sve duvody. mam ještě doma MSI a jsem s nim už rok a pul spokojen. Prosim napište nějake info jak si ta FX603 stoji s vykonem. Požaduji sem tam nějakou novší hru, jinak klasika...net, komprese videa atd atd však to chlapi znate. Děkuju budu vděčny za každou odpověd.
no jo ma 3 roky. co mu muzu tak za to udelat. synek mi chtel udelat radost no. tez vuul jsem ho nechal lezett kde nemel., se divim ze to vubec utahnul. jinak k veci. ne chlape jsem rozhodnut pro to msi. mam s nim dobre zkusenosti, jen nevim jestli ta fx603 je takova stredni cesta. ani zadna strela, ani zadna sunka. kazdopadne diki za ochotu a za cas.
Také mám podobného kamaráda, na MSI nedá dopustit a nechce nic jiného.
Co třeba tento MSI ? V CZC je o 3.500 levnější při téměř stejném procesoru a jen o kus horší grafárně:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=83852
Co třeba tento MSI ? V CZC je o 3.500 levnější při téměř stejném procesoru a jen o kus horší grafárně:
-
- píše často
Martyrius píše:Co třeba tento MSI ? V CZC je o 3.500 levnější při téměř stejném procesoru a jen o kus horší grafárně:
Vzhledem k té G53 o Pořádnej kus
MacBook Pro 13" - Core i5 2.9Ghz | 8GB Ram | Iris 550 | 256GB SSD | Benq BL3201pt
no joo chlapi g53 to bylo jine kafe. me az tak o tu usporu 3500 nejde. jak rikam neco jsem vyzebral od manzelky hehe. navic moc chvaly jsem na tu 325gt neslysel. jinaj jj z 60% je nb doma na stole jinak je v terenu ale zadny extrem. jde mi spise o tu fx603 jestli nejakou praci zastane. jste moc hodni diki.
Stanley.ro píše:Martyrius píše:Co třeba tento MSI ? V CZC je o 3.500 levnější při téměř stejném procesoru a jen o kus horší grafárně:
Vzhledem k té G53 o Pořádnej kus
Nemluvil jsem o G53. Ta je o 10.000 dražší, ne o 3.500.
No a jak říkám, o kus lepší procesor, o trochu větší kus větší kus lepší grafika, ale jinak by měly být stejné, ne ?
Ale zase pokud ti nejde o peníze tak moc a 19 a půl (CZC cena) klidně zaplatíš, je to dobrá koupě. Sám bych si sice MSI nevybral (jdu po levnějších značkách), ale je (nebo alespoň bývala) kvalitní.
prave ze. nevim jak na tom msi ted aktualne jsou. cetl jsem na ne dost kritiky a neco hezkeho pravda je ze acer se v posledni dobe ukazal. msi ma pry zpracovani celkem na nic ale kdyz me se tak libi a ta konfigurace taky nevypada tak zle. i5 sredni cesta, ramky staci, vga vzhledem k cene nevim asi taky takovy stred. v terenu bude jen z casti a ne v extremu tj: zaden brutalni prach ani nejake silene dynamicke otresy. v elektronice nejsem uplne zase magor a it taky celkem ovladam. jen jsem se v noteboocich zasek nrkde na konci roku 2009 hehe. proto vim ze spoustu z vas jsou v obraze daleko vic. a verim vam. diki vsem...nb zdar.
Jediné co vím z reálné zkušenosti je kamarád co ho vídám na přednáškách, měl MSI, poslal ho do Polska reklamovat a trvalo to docela dlouho.
Tak pokud by ses spokojil s Acerem, mohl bys mít to samé o 3-4 tisíce levnější.
Ale tak já mám jen některé teoretické znalosti a žádné praktické zkušenosti, nic z praxe, jen jsem poslední 3 měsíce strávil zjišťováním všeho možného o noteboocích ale vlastní notebook si ještě musím koupit.
Hehe, jo a taky pozdravuj malého
Tak pokud by ses spokojil s Acerem, mohl bys mít to samé o 3-4 tisíce levnější.
Ale tak já mám jen některé teoretické znalosti a žádné praktické zkušenosti, nic z praxe, jen jsem poslední 3 měsíce strávil zjišťováním všeho možného o noteboocích ale vlastní notebook si ještě musím koupit.
Hehe, jo a taky pozdravuj malého
jasne mladeho od vas pozdravim. jinak jasne urcite mate s acerem zkusrnosti dobre. ja bohuzel ne 4x me zklamal i ten servis, celkem nedavno cca 4 mesice. mimo jine co jsem mel s acerem problemy ted nasadili korunku. zaslal jsem ho pac jsem mel odpaleny invertor ... prisel mi zpet jako reklamece uznana invertor vymenet. hm zapnu a lcd tma. toz jsem si opsal PN a sehnal novy. rozmontoval lcd vymenil a jelo to. sry chlapi mozna hodne lidi acer pasuje. ja v nej bohuzel ztratil duveru. msi mam jeste 1 a mam klidek. tak prubnu tu fx603. snad vydrzi. dokud mi ho mladej opet neumyje. jeste dotaz nevite nekdo jestli v te Sestsettrosce je vga pciex slotu? a nebo integrovana na fosne. diiiki
Zpět na „Jaký vybrat notebook“