Lenovo IdeaPad B560A - dobrá volba?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Radmen
občas něco napíše

Lenovo IdeaPad B560A - dobrá volba?

Příspěvekod Radmen » 23 bře 2011 18:03

Zdravím, poslední dobou zde procházím topicy, ale zdá se, že vyvážený notebook pro mě se tu ještě nenašel, ikdyž každý má něco do sebe. No jdu na to....

Po zhlédnutí topicu v náhledu jsem to trochu zestručnil....

Shrnuto:
Cena do 15 000 Kč, neintegrovanou grafiku (preferuji nVidii, ale obětuji se i pro ati - ta má ale horší ovladače nebo jak to nazvat, pozoruji to na stolním pc), display 12" až 15,6", STEREO zvuk, alespoň 3 hodiny na baterku při šetření energie, HDMI nebo DVI, OS nepotřebuju, stejně jako numerickou klávesnici (nepotřebuju)
Jo a přenášení - nějaký pravidelný, dálkový nebude...

Grafika - aby utáhla StarCraft 2 pokud možno na střední detaily

To je tak vše, na závěr můj kandidát - Lenovo IdeaPad B560A
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=88417

P.S.: Prosím ušetřete si "chceš moc za málo peněz" - vím že se pravděpodobně něčeho budu muset vzdát, ale když už tak pište přímo nějaké návrhy, dík :)

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 23 bře 2011 19:29

jak moc potřebuješ ten STEREO zvuk? je mi jasný, že narážíš na Acer TM5742G. Na druhou stranu reproduktory 20cm od sebe (všechny ostatní notebooky) neudělají o moc větší stereo. Jediná vyjímka je asi Asus NX90, tomu to stereo i věřím :-)
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

Radmen
občas něco napíše

Příspěvekod Radmen » 23 bře 2011 19:32

No jako že bych ho nějak potřeboval.... Mám tu notebook (pravda, starej, 133 mhz... ) A ten má jen jeden reproduktor a je to něco hroznýho.... ikdyž ono záleží kde by byl ten reproduktor umístěnej, což sem nikdy nezjistil....

Zpět na „Jaký vybrat notebook“