Notebook 14", škola,filmy,lehký až za 14-18k
Notebook 14", škola,filmy,lehký až za 14-18k
Hledám 14" notebook, který by splňoval asi tak toto:
- lehký
- mobilita
- kvalitní šasi
Zatím mě zaujal Sony VAIO, ale přijde mi zbytečně drahý. Dále jsem se díval na Lenova řadu IdeaPad. Je to pro dívku a ta tam vysloveně nechce TrackPoint, nelíbí se jí tam (:-D). Uvítám každý názor a radu.
- lehký
- mobilita
- kvalitní šasi
Zatím mě zaujal Sony VAIO, ale přijde mi zbytečně drahý. Dále jsem se díval na Lenova řadu IdeaPad. Je to pro dívku a ta tam vysloveně nechce TrackPoint, nelíbí se jí tam (:-D). Uvítám každý názor a radu.
-
Darkhunter
- píše často
[ ODKAZ ] sice 13,3" ale je extrémně tenký a lehký a je zeshora hliníkovej
Fujitsu-Siemens Amilo 3650 <-> CPU:AMD Turion X2 ZM-82 @ 2,2Ghz, XGP ATI 3870M <-> Jakékoliv rady ohledně tohoto ntb, nebo celkově tweakování ntb by se hodily - PM, potřeboval bych zvýšit výdrž baterie hlavně
právě, že já ho budu doporučovat kamarádce, bohužel je to klasická dívka a zajímá jí dost taky vzhled notebooku a prostě se do toho zelenýho zakoukala...
.. jinak bych jí spíš doporučil toho Acera co tady byl zmíněn... ta grafika je tam pro ní úplně zbytečná a myslím, že dost snižuje výdrž na baterku..
možná se mi to vymluvit podaří, myslím že pro její účely by byl ten Acer ideální, navíc na Alze ho mají teď za 12k [ ODKAZ ] což mi přijde jako velice dobrá cena.. takže pokud by mi někdo řekl, že ten Acer není nějak vyloženě poruchový nebo nemá nějakou zásadní vadu na kráse, prosadil bych ten
-
Darkhunter
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“