No vadí... spíš ji nepoužívám a mám z ní trochu strach. I tady na foru lidi píší, že má člověk pak nepřirozeně ruce vlevo... Dost pravděpodobně budu muset psát taky občas na klíně, takže přemýšlím taky o nějakém komfortu...
Co se týče her, tak primárně chci pracovní nástroj, pokud tam nějakou rozjedu, tak to bude jen příjemný bonus... třeba poslední dva roky jsem hry téměř vůbec nehrál a teprve s příchodem Mafie 2, Zaklánače 2 a Assassins Creeda jsem se vrátil z linuxu na widle

Momentálně mám Acer TM 5730G, což je 2 roky starý stroj s Ati HD3000s, co má občas problém i přehrát Full HD video. Tudíž předpokládám, že i ta integrovaná grafika bude minimálně o 2 řády jinde...
Takže v úvahu by tedy připadali tihle 2:
Edge E520 a
TP L520
L520 je dražší o 2000, má horší grafiku a musel bych taky počítat s pár stovkama aspoň na další 2GB ram. Ale zase má o řád kvalitnější display a o třetinu delší výdrž na baterku. A podle obrázků má asi lepší klávesnici. E520 je zase o asi 200g lehčí. Tak právě nevím, jestli to má smysl, nebo ne... Jsou k nim případně i jiné alternativy u jiných výrobců?