Kvalitny notebook na multimedia a internet
Kvalitny notebook na multimedia a internet
Zdravim zhanam neaky kvalitny laptop pre jednu znamu, cenovy strop je cca 650eur. Malo by ist o nieco naozaj kvalitne co vydrzi. Vyuzivat sa bude na klasicke browsovanie na nete, obcas nejaky film a pod. Takze dedikovana grafika nieje potrebna. Hlavna by mala byt dlha vydrz na baterku, a nech to je 14-15,6'' diky za tipy .)
Ahoj,
čo tak model od Lenova L520, http://www.alza.sk/SearchAdvanced.asp?EXPS=L520
proti E420/E520 bez dedikovanej grafiky, veľmi slušné spracovanie, kvalitný display (1600x900), pohodlná klávesnica, featury s bussines modelov od Lenova, slušná cena
čo tak model od Lenova L520, http://www.alza.sk/SearchAdvanced.asp?EXPS=L520
proti E420/E520 bez dedikovanej grafiky, veľmi slušné spracovanie, kvalitný display (1600x900), pohodlná klávesnica, featury s bussines modelov od Lenova, slušná cena
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Thinkpady L jsem nepsal kvuli vyssi cene a E420/520 jsem mel na mysli v konfiguraci s itegrovanou grafikou. Jinak souhlasim ze je L rada dobra volba - pokud by byla ochotna priplatit si.
Naposledy upravil(a) Was3k dne 08 srp 2011 22:43, celkem upraveno 1 x.
- Chlebovnik
- guru
blinki píše:Zde se hodně platí za značku.
V současné době se už za značku neplatí v podstatě nic. Určitě ne v kategorii do 20k.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
blinki: jak můžeš srovnávat notebook za 17000,- s notebooky, které stávaly běžně přes 50000,-?? A upřímně řečeno by mě zajímalo kolik notebooků, v této cenové kategorii, je podle tebe více nebo alespoň stejně kvalitních jako L series. Mě napadají jen o něco dražší probooky 6x60b, některé tecry a Vostra (které jsou taky dražší)
Osobne mi už ani môj L-Thinkpad nepríde hodny tých prachov čo za to chcú....
Áno T series je iná liga ale na domáce použitie mi pripadá naprosto zbytočný ale stale lepšie L-ko ako vlniace se Acery a podobne ntb.
Níč nieje už také aké to bývalo ani Tčka niesu tečkami akými bývali ani Mercedes už dávno nieje takým akým býval.
Žijeme v dobe spotrebného tovaru od potravín, elektroniky, aut až po neviem kam...
Áno T series je iná liga ale na domáce použitie mi pripadá naprosto zbytočný ale stale lepšie L-ko ako vlniace se Acery a podobne ntb.
Níč nieje už také aké to bývalo ani Tčka niesu tečkami akými bývali ani Mercedes už dávno nieje takým akým býval.
Žijeme v dobe spotrebného tovaru od potravín, elektroniky, aut až po neviem kam...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“