Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem noťasu.
Potřeboval bych ho hlavně na internet, největší zátěží pro něho budou zřejmě jen filmy. Nechci velký notebook, max tak těch 15.6, spíše menší. Podmínkou by ještě byl matný displej, slušná výdrž (5h a výše), HDMI a předinstalovaný OS (WIN7). A pro představu, jsem ochoten na něj dát maximálně 12 000 Kč. Jestli ovšem víte o nějakém noťasu, který splňuje tyto podmínky, budu rád, když to bude levnější.
Co od notebooku tedy očekávám? Že bude bezproblémově pracovat s Officy, s prohlížečem a plynule přehraje filmy. Hry na něm hrát nebudu, takže nepotřebuju nějakou super grafiku.
Budu s ním i cestovat, tak bych se chtěl vlézt pod 3kg.
Děkuji za pomoc.
Noťas na internet a filmy, co nejlevnější, ale žádný šunt
Noťas na internet a filmy, co nejlevnější, ale žádný šunt
Naposledy upravil(a) orw dne 10 srp 2011 15:59, celkem upraveno 1 x.
podívej se na http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=3688 a více rozveď co od notebooku očekáváš
Naposledy upravil(a) admin dne 10 srp 2011 19:12, celkem upraveno 1 x.
Co jsem se tak díval, tak mě velice zaujal Acer Aspire One 722, který má na svou cenu překvapivě velkou RAM a dlouhou výdrž, co na ten říkáte? Jediná smůla je, že má lesklý displej.
Nebo dalším kandidátem by mohl být HP Probook 4530s.
Napadla by mě ještě otázka - jsou nějaké značky (Acer?), které prodávají noťasy jen s Linuxem?
Nebo dalším kandidátem by mohl být HP Probook 4530s.
Napadla by mě ještě otázka - jsou nějaké značky (Acer?), které prodávají noťasy jen s Linuxem?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“