NB - programování, photoshop - časté přenášení

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
pavel82
občas něco napíše

NB - programování, photoshop - časté přenášení

Příspěvekod pavel82 » 02 srp 2007 23:53

ahojte, začínám se poohlížet po novým stroji... máte nějaké tipy po čem mrknout?

použití: programování, 2D grafika (webdesign, editace fotek ap.), občas film - žádné hry a 3D

požadavky:
- min. 1GB RAM,
- velká mobilita a odolnost! (denně i 2h a několik km přenášení...)
- výdrž akumulátorů aspoň 2h při průměrném zatížení
- wifi, LAN,
- možnost ext. monitoru
- OS ideálně XP, v nouzi Vista (NE home basic) nebo bez OS
- cena do cca 26kCZK bez daně, čím míň, tím líp...
- DVDRW

- nemám žádné extra požadavky krom výše uvedeného, bluetooth apod. sou bonus, který na 90% nevyužiju... display - lesk/mat - nezáleží

vzhledem k dennímu přenášení mi příliš nevoní 15.4", docela se to pronese... pár soukromých tipů již mám, ale tím bych usměrnil další případné nápady, což nechci :)

poznámka na závěr, kdyby měl šanci vydržet zas aspoň 5let, bylo by to super ;)

díky všem, Pavel

gnute
občas něco napíše

Příspěvekod gnute » 03 srp 2007 00:24

Stejný ntb hledám i já.. až na to, že když si koupíš ntb do 26k tak snad nějakou tu hru spustíš.. třeba world of warcarf :-) to bohatě stačí.. co jsem se tak předběžně díval co bych si pořídil, tak toto se nezdá být špatný kup :
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... E0E8B.html

pavel82
občas něco napíše

Příspěvekod pavel82 » 03 srp 2007 15:46

díky, mrknu na něj, jestli teda někde v Brně bude... by mě zajímala kvalita těch plastů...

Pr3d1t0r
píše často

Příspěvekod Pr3d1t0r » 03 srp 2007 16:29

mozna bych se zkusil kouknout po kovovym :wink: jinak hp businnes class jsou celkem odolny :wink:

mata80
píše často

Příspěvekod mata80 » 04 srp 2007 00:04

A co třeba odkaz určitě ho seženeš tak aby byl pod limit.. a kvalitou lcd u sony určitě nebudeš smutnět..

JInak aby ti vydržel 5 let to je takový že nevim, pokrok jde tak rychle doprředu že to se skoro ani nedá očekávat.. nebo to bude jeho hraniční možnost.. teda somozřejmě i jakéhokoli jiného nb
xps 1330 at home

Zpět na „Jaký vybrat notebook“