NTB do 15 tisíc škola + hry
Hm...mám doma Travelmate za směšných 9k(s GT 540) a je tichý jak mítina v lese.A šasi má stejné jako dražší modely.Navíc se dá jakýkoliv chod ventilátoru doladit.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
- Chlebovnik
- guru
Fixik píše:to samozřejmě může ale mě to jen utvrdilo v tom že acery jsou...
Samozřejmě, že je to chyba Aceru. Acer vyrobil notebook s uštíplým plastem na výku displaye, nechal ho projít výstupní kontrolou a ten šel dál do prodeje.
Nemůže za to nikdo jiný než Acer. Makes perfect sense!
/sarcasm
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Chlebovnik píše:Fixik píše:to samozřejmě může ale mě to jen utvrdilo v tom že acery jsou...
Samozřejmě, že je to chyba Aceru. Acer vyrobil notebook s uštíplým plastem na výku displaye, nechal ho projít výstupní kontrolou a ten šel dál do prodeje.
Nemůže za to nikdo jiný než Acer. Makes perfect sense!
/sarcasm
Neříkám že za to může acer jen říkám že to utvrdilo můj názor..
-
- občas něco napíše
Každej balí notebooky cca stejně....spíše dodavatelé jsou prasata a kdo ví, co s tím dělali (nebo přepravovatelé teda spíše). Pokud z toho viníš výrobce notebooku, tak to mi přijde jako jistá omezenost. Nebo si snad myslíš, že např. Lenovo to balí do pancéřových krabic a pokládá to do různejch gelovejch vložek?
[quote="Jandaskunk"]Každej balí notebooky cca stejně....spíše dodavatelé jsou prasata a kdo ví, co s tím dělali (nebo přepravovatelé teda spíše). Pokud z toho viníš výrobce notebooku, tak to mi přijde jako jistá omezenost. Nebo si snad myslíš, že např. Lenovo to balí do pancéřových krabic a pokládá to do různejch gelovejch ne ale co jsem měl možnost vidět tak např. toshiba to měla zabalené lépe x)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“